1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

MÄO#134: Det är din förbannade plikt att slå tillbaka!

MER ÄN ORD. Landet runt har det i veckan stått motståndsmän på gator och torg. Trots dryga snutjävlar och päronformade […]

MER ÄN ORD. Landet runt har det i veckan stått motståndsmän på gator och torg. Trots dryga snutjävlar och päronformade mötesstörare har budskapet nått ut till folket: självförsvar är en självklarhet!

Denna vecka är ordningen återställd och vi finner som vanligt Markus Nordh på programledarposten, med sig har han Anders Gudmarsson och Hampus Maijala.

Lyssna på avsnittet här:

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Markus Nordh och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Ofta deltar exempelvis David Nilsson och Tobias Malvå.

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

Epost

Titel:MÄO#134: Det är din förbannade plikt att slå tillbaka! Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-07-08 Uppdaterad:2021-07-11

Läs också: