1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tal och offentlig aktion i Strömstad

Medlemmar och aktivister samlades under onsdagskvällen för att genomföra ett mindre torgmöte och en offentlig flygbladsutdelning i Strömstad.

Kamrater från Näste 2 ställde vid 18-tiden på onsdagskvällen upp sig på torget i Strömstad. Budskapet för dagen var ”Nordisk kvinnofrid!”. På detta tema höll aktivisten Alexander Almroth ett tal till Strömstad-borna.

Våra kvinnor utnyttjas, misshandlas, våldtas och rånas dagligen på grund utav din feghet och passivitet. Du svenska man, även om du inte är gärningsmannen så bär du en del av ansvaret och även du har hennes blod på dina händer!

Torget var, under tillfället aktivisterna stod där, väldigt välbesökt och uppskattningsvis hörde 100-150 personer talet på plats. Efter avslutat anförande drog den offentliga flygbladsutdelningen igång.

Folk var mycket intresserade av organisationens närvaro och flertalet diskussioner hölls, överlag var de flesta sympatiskt inställda till budskapet och Motståndsrörelsen närvaro.

Aktiviteten fortlöpte med flygbladsutdelning och goda diskussioner, utan större störningar i över en timme innan kamraterna packade ihop och begav sig från platsen.

På återseende Strömstad!
Titel:Tal och offentlig aktion i Strömstad Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-08-04 Uppdaterad:2021-08-05

Läs också: