1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Välbevakad förintelsekonferens möttes av nationalsocialistisk laser

Aktivister välkomnade globalister till Malmö med radikala budskap inför förintelsekonferensen.

Den här veckan hålls det en stor konferens i Malmö till minne av förintelsebluffen. Världsledare från ett 50-tal länder var inbjudna, få var det dock som dök upp i slutändan. Syftet med konferensen sägs vara att förhindra att den så kallade förintelsen glöms bort, samt för att presentera konkreta förslag på hur man ska arbeta mot antisemitism, antizigansim och andra former av rasism.

Lögnen om förintelsen har använts och används dagligen som ett argument mot att vita nationer ska vara just vita, fria och präglade av folkgemenskap. Istället ska vita nationer enligt globalisterna vara splittrade, mångetniska och mångkulturella konsumtionssamhällen där den självutnämnda eliten kan utnyttja vår befolkning hur de än behagar. 

Den påhittade förintelsen är globalisternas främsta vapen som de använder för att skambelägga, kuva och på riktigt förinta vårt folk. Nordiska motståndsrörelsen har varit i kamp mot globalisterna sedan vårt grundande 1997 och därför är det en självklarhet att vi protesterar mot förintelselögnen. 

Precis som före EU-toppmöten eller vid Påvens besök 2016 är säkerhetspådraget kring hela Malmö enormt. All kollektivtrafik är avstängd i vissa stadsdelar under själva konferensen och polisen och andra säkerhetsstyrkor har spärrat av flera områden och bevakar hela staden noggrant. De ”demokratiska” ledarnas behov av säkerhet har ingen gräns verkar det som, till skillnad från andra mer folkkära ledare.

Då stadens bil och kollektivtrafik är oerhört bevakad bestämde sig aktivister för att ta sig runt i staden på andra sätt. 

Man delade in sig i två grupper och valde ut kvällens mål med precision.

En av de första byggnaderna som lystes upp av budskapet ”Förintelsen är en bluff” och ”Motståndsrörelsen.se” var den gamla Sydsvenskan-skrapan som ligger belägen längs med den mycket trafikerade Stockholmsvägen.

Gamla Sydsvenskan-skrapan med ett radikalt och passande budskap.

På Södervärns vattentorn, beläget mitt i centrala Malmö lyste liknande budskap mycket tydligt.

Då det var mycket folk ute var det många som såg budskapen och spridningen blev därför maximal.

När man tog sig runt i staden mötte man ständigt på uniformerade patruller, civilare och avspärrningar vilket bidrog till att aktivisterna hela tiden var vaksamma och handlingsberedda.

Exempel på avspärrning.

Polishelikoptrar som cirkulerade över staden verkade inte uppmärksamma Motståndsmännen eller lasern särskilt mycket ens när de cirkulerade rakt ovanför dem.

Byggnad i en av de mest övervakade delarna av staden lyses upp.
Ingen kunde missta vilka det var som låg bakom kvällens laseraktioner och vilka som vill utmana globalisterna på allvar.
Malmö synagoga med synlig polisbuss i bild pryds av budskapet att ”förintelsen är en bluff”!

Sist men inte minst besköts även Malmö synagoga med nationalsocialistisk laser, trots polisbussar och hård bevakning.

Samtidigt som dessa sionister verkar för mångkultur och kulturmarxism i våra Europeiska länder så är de noga med att Israel ska förbli judiskt. När våra länder blir otrygga och obeboeliga har de alltid ett land att fly till. Vi vita nordbor har dock inget Israel att retirera till. Vårt folk har bara Norden och därför kommer vi i Motståndsrörelsen att kämpa för vårt land och mot förintelsen av vårt folk tills att vi segrar eller dör.

Huruvida systemmedia kommer att uppmärksamma aktionen eller inte är i nuläget högst oklart. Samtidigt som de antagligen gärna vill beklaga sig över den ”fruktansvärda” händelsen hade det kanske varit pinsamt att redovisa hur varken avspärrningar eller 2021:s största polisinsats i Sverige kunde stoppa Motståndsrörelsens aktivister.

Titel:Välbevakad förintelsekonferens möttes av nationalsocialistisk laser Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-10-13 Uppdaterad:2021-10-15

Läs också: