1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Etablissemanget gråter ut efter Motståndsrörelsens djärva aktion mot världens makthavare

Laseraktionen i Malmö har blivit uppmärksammad i flera tidningar och på sociala medier.

Flera tidningar har nu uppmärksammat den spektakulära aktion som aktivister från Näste 3 utförde natten till onsdag innan en större förintelsekonferens skulle äga rum i Malmö

Aktivisterna tog sig, trots ett av de största polispådragen någonsin i södra Sverige, runt i Malmö på bland annat cyklar och projicerade med hjälp av laser, budskap som ”Förintelsen är en bluff” på kända och synliga byggnader i staden. Den kanske mest omtalade av dem allihopa var Malmö Synagoga. 

Malmö synagoga med budskapet ”Förintelsen är en bluff”.

Bara några timmar innan aktionen hade en av världens mäktigaste män, Ronald S Lauder, ordförande för World Jewish Congress och Stefan Löfven träffats för att hålla ”kraftfulla” tal mot så kallad antisemitism i samma synagoga.

Lauder menade på att sagan om förintelsen är ett fortsatt viktigt verktyg för att tysta världens befolkning som reser sig upp mot globalism och sionism i en allt större utsträckning:

– Idag 76 år senare, har folk glömt. Så här är vi, antisemitismen är inte försvunnen. Den har vuxit världen över.

Skärmbild från Expressen/Kvällsposten.

Såhär skriver Expressen/Kvällsposten om händelsen:

Från tisdagskvällen och under natten till onsdag fick polisen in flera larm om att ett förintelseförnekande budskap ljusprojicerats på olika platser i centrala Malmö. ”Förintelsen är en bluff”, löd budskapet, enligt polisens uppgifter. En av de drabbade platserna var synagogan, bara timmar innan Förintelsekonferensen i Malmö drog i gång.

En anonym jude har beklagat sig över händelsen bland annat till SVT-nyheter:

– Fy så hemskt, det är ju fruktansvärt!

SVT skriver också att det inte är första gången som Motståndsrörelsen utför den här typen av aktioner och nämner bland annat den uppmärksammade laseraktionen i Göteborg som ägde rum den 27:e januari i år då bland annat Älvsborgsbron lystes upp under den så kallade Förintelsens minnesdag.

Skärmdump från dn.se

Som förväntat beskriver lögnpressen händelsen närmast som ett terrorattentat genom att använda sig av fraser som att det ”finns uppgifter” om att det är ”Nordiska motståndsrörelsen (NMR) som har tagit på sig DÅDET” fast motståndsrörelsen.se helt öppet skrivit om händelsen och det långt innan etablerad media gjorde det. När aktionen beskrivs som ett dåd någon tar på sig är väldigt tydligt att medias syfte är att på ett fult vis försöka framställa fullt legala Nordiska motståndsrörelsen som en kriminell organisation.

Enligt dessa folkfientliga tidningar är alltså förintelseförnekelse nästintill jämförbart med terrorism. Att förneka förintelsen är och har länge varit kompatibel med ondska precis som Nationalsocialismen. De folkfientliga tidningarna bidrar dagligen till förintelsen av det svenska folket med deras förljugna och mörkläggande journalistik.

Samma tidningar som alltså närmast påstår att det är ett terrordåd att förneka förintelsen vägrar samtidigt att uppmärksamma att det pågår en förintelse av svenskarna genom det pågående folkutbytet.

Polisen har också uttalat sig, men till skillnad från andra polisiära ärenden lägger polisen mycket personliga och känslomässiga värderingar i sina uttalanden kring aktionen genom att kalla den för: ”Djupt osmaklig”. Vidare fortsätter Nils Norling, polisens presstalesperson i Malmö att säga att:

Det är med nuvarande lagstiftning inte brottsligt att förneka Förintelsen. Men eftersom projiceringen riktades specifikt mot synagogan har vi gjort bedömningen att platsen, budskapen och kontexten – med pågående konferens – tillsammans föranleder en förundersökning om hets mot folkgrupp.

Skärmbild från nordfront.se

Motståndsrörelsen har inte bara fått stor spridning i folkfientliga medier. Många nationella har hyllat aktionen. Här några kommentarer från en artikel på nordfront.se om aktionen:

Den största polisinsatsen någonsin i södra Sverige kunde alltså inte hindra att sanningen kom fram.

Sionismen och dess korrumperade hantlangare kan trots politiskt förtryck inte stoppa sanningen. Nordiska motståndsrörelsen är den enda verkliga oppositionen mot nedbrytande antivit agenda.
Folkgemenskap!

Ett fantastiskt bra initiativ! När annan “alternativ” media publicerar förintelsebekräftande texter visar Motståndsrörelsen att de är den enda vägen. Underbart!

 Denna aktion har en sån tyngd psykologiskt att man känner segern i närtid!

Tidigt imorgon bitti publicerar Motståndsrörelsen.se en exklusiv intervju med en av aktivisterna som deltog på laseraktionen där han förklarar djupare vad syftet med aktionen var och hur den kunde genomföras så väl.

Titel:Etablissemanget gråter ut efter Motståndsrörelsens djärva aktion mot världens makthavare Författad av:Redaktionen Publicerad:2021-10-14 Uppdaterad:2021-10-24

Läs också: