1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Intervju med en av lasermännen från aktionen i Malmö

Intervju med en av aktivisterna som deltog på laseraktionen mot globalisternas förintelsekonferens i Malmö.

Motståndsrörelsen.se har intervjuat en av aktivisterna som deltog på den uppseendeväckande laseraktionen i Malmö. Av juridiska skäl vill aktivisten förbli anonym.

Vad var syftet med aktionen?

Syftet med aktionen var att visa globalisterna som skulle komma hit, vars mål var att stoppa antisemitism och rasism som egentligen innebär att stoppa vita människor från att kämpa för deras överlevnad, att det finns ett motstånd och att deras lögner aldrig kommer att stå oemotsagda. 

Malmö synagoga med texten: ”Förintelsen är en bluff”, där Stefan Löfven träffade ordföranden för World Jewish Congress bara timmar innan aktionen.

Aktionen blev som vi kunde läsa om mycket lyckad. Blev det som ni tänkt?

Ja, aktionen blev mycket lyckad. Vi hade egentligen förväntat oss att vi skulle bli gripna, visiterade eller mött på annat motstånd med tanke på den höga polisnärvaron, men eftersom att inget av detta skedde så gick det ju faktiskt mycket bättre än vad vi egentligen tänkt oss. I övrigt så utförde vi aktionen som planerat med de måltavlor som vi tänkt oss och lite till därutöver. Som förutspått kunde vi inte stanna jättelänge på alla ställen, men länge nog för att budskapet skulle exponeras för många människor på varje plats. 

Själva förintelsekonferensen verkar dock inte ha blivit som våra makthavare hoppats på då vi i efterhand kunnat läsa att endast två stats- och regeringschefer närvarade fysiskt, trots alla skattepengar och resurser regeringen lagt på deras stora förintelse-jippo. 

Varför valde ni att projicera de budskap som ni gjorde?

“Motståndsrörelsen.se” projicerade vi för att visa vem som låg bakom aktionen och för att sprida vår hemsida till Malmöborna och de hitresta poliserna. “Förintelsen är en bluff” valde vi med anledning av att den globala elitens eviga prat om förintelsen just är en bluff, en lögn. 

Det finns massor av exempel på riktiga förintelser och folkmord genom historien, Holodomor och folkmordet i Jemen är några av dem. Dessa folkmord tystas däremot ned eftersom att de inte gynnar globalisternas agenda. Förintelsen av judar som de ständigt påminner oss om är dock enbart ett vapen de använder för att kuva och skambelägga vårt folk så att vi öppnar våra plånböcker och hjärtan för kulturmarxism och massinvandring som kommer att resultera i att vårt folk blandas ut, degenereras och så småningom dör ut. Den riktiga förintelsen som pågår dagligen här och nu är förintelsen av vårt eget folk! 

Vad har du att säga om den stora polisinsatsen? Hur gjorde ni för att undvika polisen?

Vi arbetade effektivt och diskret och hade nog helt ärligt också lite turen på vår sida. Jag tycker att den stora polisinsatsen återigen visar tydligt att våra så kallade “folkvalda” inte har för avsikt att arbeta för det svenska folkets väl utan lägger istället resurserna på att skydda dem själva och deras globalistiska härskare. Man hör ofta hur politikerna talar om hur viktigt det är att motverka antisemitism och rasism, men aldrig om det svenskfientliga våldet, om hetsen eller hatet mot svenskar trots att det är svenskars blod som rinner på våra gator. 

Har du några avslutande ord? 

Även om globalisternas makt och resurser ibland tycks vara oändliga så finns det fortfarande nordmän som håller fanan högt. Kom med i kampen du också som läser det här och kämpa för den vita rasen. Låt inte dessa lögnkäftar stå oemotsagda. 

Glöm inte att 30-talet närmar sig!

Tack för intervjun och grattis till att ha varit med och genomfört en av årets hittills bästa aktiviteter!

Om du som läsare också vill slå tillbaka mot globalisterna och stoppa den pågående och sanna förintelsen av vårt folk kan du skicka in en ansökan om medlemskap, stödja Motståndsrörelsen ekonomiskt eller hjälpa till på andra sätt. 

Titel:Intervju med en av lasermännen från aktionen i Malmö Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-10-15 Uppdaterad:2021-10-16

Läs också: