1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nationell vädjan: Bidra med pengar till terrorklassade motståndsmännen

Nationell solidaritet önskas med de som drar det tyngsta lasset för vårt folks frihet och överlevnad.

I samband med att USA av uteslutande politiska skäl terrorklassade Nordiska motståndsrörelsen sattes också organisationens ledare Fredrik Vejdeland och den mångårigt profilerade medlemmen Pär Öberg på sanktionslistan och har med anledning av detta fått sina bankkonton på Swedbank frysta.

En juridisk process har satts igång såväl för organisationens räkning som för dessa personer, men en sådan kan både komma att ta tid och kosta pengar. Framförallt står Vejdeland och Öberg, mångåriga altruistiska kämpar och som bägge har familjer att försörja, inför en svår situation rent privat då de inte kommer åt sina pengar.

Vi ber därför nu om din hjälp!

För att hjälpa familjen Vejdeland och familjen Öberg uppmanas du att skicka förutsättningslösa bidrag i form av kontanter i väl dolda kuvert till Nordiska motståndsrörelsens postbox. Eventuellt överskott som inte skulle behövas för att säkra en dräglig tillvaro åt dessa familjer öronmärks till det följande juridiska arbetet. Givetvis går det bra att vara anonym. Adress till postboxen är:

Box 52
77222 Grängesberg

Vill du skänka lite större belopp rekommenderas du istället att ta kontakt med organisationen lokalt där du bor för att överlämna pengarna fysiskt.

Tack på förhand för ditt stöd!

Öberg och Vejdeland har kämpat på längre än de flesta andra och nu behöver de ditt stöd!
Titel:Nationell vädjan: Bidra med pengar till terrorklassade motståndsmännen Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-06-28 Uppdaterad:2024-07-11

Läs också: