1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Om vi ändå hade varit terrorister

Aktivisten Martin Engelin raljerar över terrorklassningen.

Nyligen nåddes vi av nyheten att Nordiska motståndsrörelsen har tagits upp på USA:s utrikesdepartements lista över FTO, i.e terrorlista i dagligt tal.

Detta måste ses som en bedrift och ett svart diplom för vårt hårda, ständiga och ihärdiga arbete för den nya nordiska nationen och dess invånare. Fredrik Vejdelands företrädare på posten som Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg har tidigare blivit utnämnd till en av världens farligaste personer men nya tider kräver nya rekord och det är en fjäder i hatten för den nya ledningen.

Det är uppenbart att juden Anthony Blinken och hela hans anhang i den amerikanska statsapparaten inte har någon stabil grund i sin terrorklassning utan att det som vanligt är ett karaktärsmord (eller försök till) på statlig nivå.

I pressmeddelandet i sig känner man igen de retoriska knepen, det står exakt likadant på Expos, SPLC:s och ADL:s hemsidor. Det finns inget att underbygga deras argument med mer än att vi tränar på att försvara oss från angripande meningsmotståndare och möjligtvis statens våldsmonopol, deras knektar och deras konsekvenser.

Det är judiska propagandister som ligger bakom detta, och helt ärligt så bryr jag mig inte om de kallas marxister, liberaler, republikaner eller demokrater.

USA har i många år agerat världspolis utan vare sig världens önskan eller välsignelse och det är en häpnadsväckande chutzpah de uppvisar när de väljer att agera på detta sätt och terrorklassa en legal och civil motståndsrörelse som inte har begått ett enda terrorbrott till dags dato. Det måste i så fall vara världens sämsta terrororganisation.

Men låt oss ändå leka med tanken att vi skulle vara terrorister, fan vad mycket enklare saker hade varit för oss som gruppering.

Föreställ dig att man aldrig mer behöver söka ett tillstånd för någon offentlig tillställning.
Inte behöva respektera polismans order, och då inte bara i trafiken utan rätt igenom hela livet.
Inte behöva gå till jobbet då organisationen ändå tar det som vi behöver. Såsom mat, pengar, husrum, fruar, vapen och allt annat en terrorist kräver för att vardagen ska fungera.

Allt detta samtidigt som vi är i öppen konflikt med systemet, och alla andra än nordbor om jag ska tolka Blinken rätt. Judar, muslimer, tornedalingar, handikappade, homorörelsen, zigenare och så vidare. Ungefär hela konkarongen.

Kamprapporterna hade nog även sett helt annorlunda ut:

  • I Grängesberg avrättade idag Motståndsrörelsen 13 araber genom att slänga dom från hustaket.
  • Motståndsrörelsen i Nacka eldar upp polisstation.
  • Jönköpings län rensat på judar, så gjorde vi!

Det är en rejäl skillnad gentemot hur vi vanligen rapporterar om vår verksamhet. Och visst finns det ett löjets skimmer över mitt raljerande. Det är absurt vad Utrikesdepartementet försöker påklistra oss och jag tror och hoppas att de vet om det.

Det som allt handlar om är en viljornas kamp, en kamp som är lika gammal som människan själv skulle jag vilja hävda. Och det amerikanska statsmaskineriet gör inga avkall eller kompromisser.

Men märk mina ord, det kommer inte jag eller någon av mina kamrater göra heller.

Ingen minns en fegis, ansök idag till din lokala terrororganisation!

Titel:Om vi ändå hade varit terrorister Författad av:Martin Engelin Publicerad:2024-06-15 Uppdaterad:2024-06-15

Läs också: