1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Medlemskap

Nordiska motståndsrörelsen är en ideell kamporganisation och ett registrerat politisk parti.

Som medlem blir du en del i en större gemenskap – ett kamratskap – där vi alla oavsett ålder, kön eller socioekonomisk status, utgör en del i det kampmaskineri som ska skapa en bättre morgondag för vårt folk och vår nation.

Ett medlemskap i Motståndsrörelsen innebär att du är med och gör skillnad på de vis du kan och att du således utgör en aktiv del i motståndet mot de korrupta politikernas vanstyre av vårt land, massinvandringen och de subversiva krafter som försöker rasera allt naturligt.

Förutom att sprida propaganda för vår sak i form av flygblad, affischer, banderoller m.m. kan du som ansluten hjälpa till med vår media i form av hemsidor, podcasts och TV-projekt. Du kommer också erbjudas att ta del i kampsportsträning, turer i vildmarken, föredrag och andra mer sociala aktiviteter.

Förutom att du med ett medlemskap ges möjlighet att med rent samvete sova gott om natten för att du vet att du är med och faktiskt gör något, kommer du få kamrater för livet, samt gedigen kunskap, erfarenhet och utbildning.

Ansök om medlemskap här!

Titel:Medlemskap Ämne:Övrigt Publicerad:2019-05-11 Uppdaterad:2021-07-14

Relaterad läsning