1. Organisationens nya hem på nätet

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)
Under kvällen den 30 juli samlades kamrater i Tranemo för ett månadsmöte. På mötets agenda var fokus på strategin för Tranemos framtid. En långvarig plan togs upp samt feedback från föregående aktiviteter diskuterades. Efter att det formella var avklarat och en ny medlem välkomnats så avrundade vi mötet med studiecirkeln där vi kortfattat läste igenom Vår Väg. Framtiden för Tranemo kommun ser ljus ut och förvänta er mer aktivitet där. Är du boende i kommunen så tveka inte att skicka in en medlemsansökan!
Näste 2 Tranemo
Den 4 juli samlades delar av kampavdelningen för att tillsammans köra ett hårt träningspass med utmanande uppgifter såsom löpträning, klättring i rep, välta traktordäck och så vidare. Man övade även självförsvar och hur det är att bli utsatt för pepparspray. Modiga och lustfyllda efter svåra prövningar så klarade man av detta med lätthet. Man grillade och hade avslutningsvis möte där man konstaterade att dagen var till belåtenhet.
Näste 5 Träning
Fredagskvällen den 31 juli samlades delar av Kampgrupp 201 i Göteborg för en gemensam träning. Man inledde med ett fyspass för att sedan träna på att försvara sig mot en knivattack. Man började att köra en mot en där den ena hade en träningskniv som den andra skulle försvara sig mot. Sedan körde man två mot en där den ensamme hade träningskniv och till sist tre mot en där den ensamme hade träningskniv. Då riktiga knivattacker förekommer allt mer i dagens degenererade samhälle är det viktigt att veta hur man försvarar sig och sina nära bäst mot dessa typer av attacker. Vill du också lära dig hur du gör detta är det dags att du ansluter dig till Nordiska motståndsrörelsen.
Göteborg Näste 2