1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Organisationen

Nordiska motståndsrörelsen är en pan-nordisk kamporganisation verksam i alla nordiska länder. I Sverige har vi även en parlamentarisk gren och ett registrerat politiskt parti.

Vi är en civil och legal motståndsrörelse som arbetar för att organisera motståndet mot det folkfientliga systemet och slutligen kunna ersätta det med ett nytt och sunt styre.

Vi arbetar brett på alla fronter
för att realisera vårt mål
som är att ta makten

och ena Norden till en
etniskt homogen, fri och
självständig nationalsocialistisk nation.

Inom varje land finns det regionala avdelningar som kallas nästen. I Sverige finns åtta nästen som täcker hela landet. Tryck på kartan nedan för att komma åt nästet som är verksamt där du bor.

Nästen i Sverige

Besök Motståndsrörelsens nordiska grenar:

Vi har även en hemsida på engelska som uppdateras regelbundet, dels för att du ska kunna ta del av verksamheten i de övriga nordiska länderna utan att du behärskar de olika nordiska språken och dels för att vår internationella publik ska kunna följa oss. Denna sida når du på adressen nordicresistancemovement.org.

Utöver organisationens egna verksamhet är vi i olika grad delaktiga i andra projekt med våra samarbetspartners:

  • Nordfront.se är en nationalsocialistisk nättidning som uppdateras dagligen. Nyheter och politik är Nordfronts huvudfokus, men tidningen publicerar också regelbundet artiklar om kultur, historia och många andra ämnen.
  • Nordiskradio.se är en sida där du hittar du ett stort urval av nationellt sinnade poddar, urklipp från dessa och radiorelaterade nyheter.
  • Greenpilled.com är en oberoende nätbutik för den medvetne patrioten som saluför allt ifrån kläder, litteratur, propaganda och mycket annat.
Titel:Organisationen Ämne:Övrigt Publicerad:2019-06-08 Uppdaterad:2024-07-01

Relaterad läsning