1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ett ljus i mörkret

En medlem delar med sig av sina tankar om det lyckade evenemanget Nordendagarna som precis varit.

Nordendagarna är, som bekant, en väldigt uppskattad och traditionsenlig högtid, där nationalsocialister såväl som övriga nationalister årligen samlas. Man bjuds på många upplevelser och får vänner för livet. Här delar jag med mig av min reflektion.

Spänningen steg när vi mil för mil närmade oss vår slutdestination. Snart skulle vi alla få ses; många gamla ansikten men självklart även många nya. Det är så det brukar vara, för att allt fler män och kvinnor hittar till Nordiska motståndsrörelsen och vill bli en del av den enhet som tillsammans utgör en trygghet och styrka, i kampen mot sionismen och för befrielsen av vårt folk.

Bilen rullade in på grusplanen intill grindarna. Vi var framme, äntligen!

Det var fredag eftermiddag och vi hade rest i ett antal timmar för att kunna delta på detta arrangemang. Packningen togs ut och snart började man hjälpas åt med sådant som behövdes för att komma iordning. Det var en fantastisk plats, med mycket vackra byggnader och man kände verkligen att platsen var som menad just för Nordendagarna.

Fredagens bestyr led mot sitt slut och kamraterna gjorde sig redo för att övernatta, inför den stora dagen.

Lördagen kom och redan på morgonen började fler och fler bilar anlända. Platsen för vår tillställning fylldes av unga och gamla, glada, nordiska män, kvinnor och barn. Stämningen var fridfull och även om vi hade fått uppleva en del regn var det inte något som överhuvudtaget påverkade oss.

Som ni redan vet var dagen fylld av upplevelser, som tävlingen Årets nordman, tal, trubadurer, fantastisk mat etcetera men trots allt det var det goda sällskapet ändå det som fastnade hos mig. Att få träffa likasinnade, genuina människor som man, även fast man kanske inte kände varandra, kunde umgås som att man känt varandra i flera år.

Jag har påtalat detta förr, men gör det igen; i andra sällskap har jag aldrig någonsin hittat en liknande gemenskap. Det här är vad vi kämpar för – vårt folk!

Att se alla nordiska barn springa omkring utomhus och leka; det är vad det här handlar om. Dessa barn växer upp tryggt med stolta män och kvinnor som ser deras värde och som lär dem att vara modiga, starka och att stå på sig. Det märks på barnen att de är betydligt mer självsäkra och trygga än andra barn. De är frispråkiga, tuffa, hjälpsamma och bara helt underbara!

Nordendagarna är verkligen ett ypperligt tillfälle att få en försmak på vad ett nationalsocialistiskt samhälle kan bjuda på. Om du inte var där denna gång bör du verkligen överväga det till nästa år!

/Revolutionär Husmor

Titel:Ett ljus i mörkret Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-08-05 Uppdaterad:2024-08-06

Läs också: