1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Ingen i Ljungby röstade för folkutbytet – Heldag med aktivism, träning och möte

Lördagen 31 augusti bedrev Motståndsrörelsens sjunde näste en heldag i Smålands södra delar.

Vid middagstid samlades medlemmar och aktivister strax utanför Ljungby i höjd med Lagan för att bedriva en banderollaktion, där motståndsmännen påpekade det faktum att ingen röstade för folkutbytet.

Aktiviteten flöt på väldigt bra med alltifrån vinkningar och tummar upp till segerhälsningar från de förbipasserande bilisterna och motståndsmännen kunde även skåda blinkningar och tutningar på längre avstånd, allt från att de kunde beskåda det fria Nordens framtida fana.

Många tutningar och segerhälsningar senare rullades banderollen ihop och motståndsmännen började gå tillbaka mot bilarna ledda av två fanor som vajade stolt i vinden. Väl vid bilarna fick kamraterna en adress där man skulle genomföra det månatliga mötet.

När samtliga hade anlänt till lokalen påbörjades kampsportsträningen där man först började med lite slagkombinationer innan det blev dags för sparring som blev väldigt uppskattat av de deltagande medlemmarna och aktivisterna.

Kampsportsträningen började lida mot sitt slut och det blev dags att äta lite kallskuret med potatissallad, som blev väldigt uppskattad efter en lång dag av aktivism och träning.

Månadsmötet skulle nu påbörjas där man gick igenom saker som har skett och planerade för saker som komma skall, och det kommer bli en intressant framtid med roliga aktiviteter i Näste 7. Vill du få möjligheten att uppleva dessa saker ska du självklart skicka in en medlemsansökan och göra något med ditt liv istället för att bara läsa om vad rakryggade nationalsocialister gör med sina.

Månadsmötet avslutades och det blev till slut dags för samkväm som för vissa varade in på småtimmarna, medan andra begav sig hemåt någon gång under kvällen.

Titel:Ingen i Ljungby röstade för folkutbytet – Heldag med aktivism, träning och möte Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-09-05 Uppdaterad:2024-09-05

Läs också: