1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Sionismen orsakade bilkrock i Stockholm – Motståndsrörelsen på plats!

Idag den 29 september genomfördes en broaktion mot sionismen som förutom att få mycket positiv respons eventuellt också bidrog till en bilkrock.

Höstens antågande kunde kännas i den kalla luften när kamraterna ännu en gång beträdde den välbekanta bron söder om Stockholms storstad. Det var en helt molnfri septemberdag och solen sken med all sin kraft på budskapet för dagen: Krossa Sionismen!

Terrorstaten Israels fega missilattacker mot grannlandet Libanon, som dödade antisionistiska motståndsmän och även mängder med civila, var en starkt bidragande faktor till valet av banderoll för dagen – en banderoll som uppskattades av väldigt många bilister under bron. De flesta olagliga hälsningar kom just denna dag från utomeuropéer, troligtvis då dessa generellt är mer införstådda i judefrågan.

Som alltid när det genomförs en broaktion på denna plats minskar hastigheten på bilarna som passerar markant, då väldigt många vill läsa budskapet på banderollen och även filma aktiviteten. Detta mobilanvändande av förarna kan ha varit anledningen till att tre bilar kolliderade med varandra direkt efter bron där kamraterna stod, vilket gjorde köerna väldigt mycket längre, och exponeringen för varje bilist än större. Förhoppningsvis var det människor negativa till aktionen som krockade.

Aktiviteten fortsatte trots detta till många människors glädje, och få personers sorg, medans polisen dök upp för att blockera ytterligare ett körfält samtidigt som situationen reddes ut, vilket byggde på köerna ännu mer. Några vilsna snutar dök även upp på bron för att titta på aktiviteten en kort stund och ställa några meningslösa frågor som de själva inte ens verkade intresserade av att egentligen få några svar på.

När polisen under bron till slut gjort sitt jobb återupptog köerna den vanliga snigelfarten, istället för helt stillastående, och man fick många fler tummar upp och vinkningar från folk av alla slag. Med mängden trafikanter som beskådat budskapet i det femsiffriga och då tiden på platsen överstigit två timmar, började man runda av och plocka ned banderoll och fanor. Efter lite socialiserande skiljdes man åt för denna gång, nöjda med dagens uträttade aktivism och reaktionerna man fått.

Titel:Sionismen orsakade bilkrock i Stockholm – Motståndsrörelsen på plats! Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-09-29 Uppdaterad:2024-09-30

Läs också: