1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen på gator och torg – offentliga aktiviteter i hela landet!

AKTIVISM. Lördagen den 10/1 genomförde Motståndsrörelsen lyckade offentliga aktiviteter i sex olika städer på samma dag. Detta är ändå bara en del av all den offentliga aktivism som genomförts sen årsskiftet.

Att samla in namnunderskrifter till vår partibildning har den senaste tiden varit en av Motståndsrörelsens mer prioriterade arbetsuppgifter. Det bästa sättet att lyckas med denna uppgift har visat sig vara att stå offentligt på gator och torg eller utanför köpcentrum och ta debatten direkt med folk om problematiken med massinvandringen och det korrupta systemet, samt behovet av att skapa ett helt nytt parti för att lösa detta.

Med en offentlig namnunderskriftsinsamling slås flera flugor i en smäll. Förutom de underskrifter man lyckas få tag på så höjs oftast moralen bland de deltagande aktivisterna på grund av alla de klappar på axeln som delas ut av vanligt folk – ja, faktiskt är betydligt många fler positivt inställda till oss än de som faktiskt skriver under. Vidare sprids organisationens namn och budskap på bästa tänkbara vis genom offentlig aktivism där folk får stifta bekantskap med Motståndsrörelsens aktivister öga mot öga och därmed tvingas omvärdera tidigare mediaskapta fördomar.

Under gårdagen, den 10/1, stod Motståndsrörelsens aktivister uppställda offentligt med namnunderskriftspapper och pennor i Kristianstad, Nykvarn, Södertälje, Borlänge, Ljusdal och Skellefteå. På samtliga orter rapporteras aktivismen ha genomförts utan några problem annat än riktigt dåligt väder i stora delar av landet och en del grinig butikspersonal.

Totalt samlades runt hundra namnunderskrifter in – en siffra som garanterat hade varit mycket högre om det inte hade varit ösregn och blåst i Skåne, kraftig snöväder i Södermanland, mindre snöstorm i Dalarna och ”mycket dåligt väder” i Västerbotten. Man kan inte alltid ha vädergudarna på sin sida utan får göra det bästa av situationen ändå, vilket våra aktivisterna verkligen gjort.

Förutom aktivismen under gårdagen har organisationen runt om i landet, bara sedan årsskiftet, hunnit med att hålla offentliga aktioner även i Göteborg, Söderhamn, Östersund, Kramfors och vid ytterligare två tillfällen i Kristianstad. 2015 har alltså börjat riktigt starkt för Motståndsrörelsen som självklart utöver de offentliga aktiviteterna även hunnit med en hel del basaktivism så som affischeringar och flygbladsutdelningar i brevlådor.

Det är för tidigt att säga något om årets, eller ens månadens, utfall redan efter tio dagar, men att detta är den bästa starten Motståndsrörelsen någonsin haft på ett nytt år är knappast någon överdrift!

Titel:Motståndsrörelsen på gator och torg – offentliga aktiviteter i hela landet! Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2015-01-11 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: