1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Film från helgens aktion i Saltsjöbaden

AKTIVISM. En film har nu kommit upp från helgens aktion i överklassområdet Saltsjöbaden i Stockholm.

Massinvandringen och den medföljande misären breder snabbt ut sig över Sverige. Parallellt med detta existerar profitörer som stödjer och drar nytta av samhällsförfallet. Dessa hycklande egoister är förespråkare av den mångkultur vi upplever idag, så länge den är på behörigt avstånd och inte påverkar deras egen vardag!

Motståndsrörelsens Näste 1 förespråkar att man lever som man lär och begav sig därför klockan 04:00 igår till ett av Stockholms borgartätaste områden: Saltsjöbaden.

Väl på plats gick ansvariga igenom morgonens aktion, medan ljudutrustning gjordes i ordning och bilen bekläddes med två banderoller med budskapet: ”Borgare, öppna era hjärtan… mångkulturen är här!” samt Moderaternas logotyp.

05.00 rullade en ljudbil in till tonerna av böneutrop på Amiralsvägen. Under färden utropades slagord som gav ett ultimatum till kapitalisterna:

Borgare! Så länge ni stödjer den nuvarande världsordningen så kommer vi ta mångkulturen och allt vad det innebär hit till er. Hur ska era ****pengar rädda er då? Framtiden tillhör oss nationalsocialister! Leve Nordiska motståndsrörelsen!

Då de boende på Amiralsgatan röstar borgerligt är det en självklarhet att de skall ta ansvar för den borgerliga invandringspolitikens konsekvenser – de måste som Sveriges förra statsminister sa “öppna sina hjärtan” för främlingarnas kultur och låta sig berikas.

Borgare röstar tydligen med både fötter och fingrar. Här ger en borgare, som själv inte ens bemödade sig med att prata svenska, mångkulturen långfingret.

Men att ha böneutrop på sin egen bakgård uppskattades inte, vilket visar hyckleriet bland dessa människor. Detta märktes bland annat då ordningsmakten snabbt kallades till platsen, men också i form av fingergester och aggressivt iPhone-fotograferande på avstånd.

Då det först bara var en polispatrull på platsen – och dessa höll låg profil – fortsatte aktionen utan några störningsmoment. Efter att ha tillkallat fler patruller samlade ynkryggarna modet till sig och stoppade aktivisterna. Ljudbilen, ljudutrustning samt kamerautrustning beslagtogs. Samtliga aktivister på plats legitimerades och informerades om att man var misstänkta för ofredande (ett bötesbrott).

När aktivisterna sedan skulle bege sig från platsen för att grilla, dök inte mindre än nio patruller upp som stoppade bilarna runtom i Saltsjöbaden. Samtliga bilar genomsöktes under den sedvanliga ”rutinkontrollen” och ytterligare legitimering av aktivisterna följde.

Efter över en timmes diskuterande mellan ansvariga på plats togs beslut om att inte lämna Saltsjöbaden, vilket var planen från början. Istället stannade aktivisterna kvar i området tills dess att polisen gav upp och lämnade aktivisterna ifred.

Förhoppningsvis kostade aktivisternas närvaro staten stora summor pengar som nu inte kan läggas på mångkulturen.

Titel:Film från helgens aktion i Saltsjöbaden Författad av:Redaktionen Publicerad:2015-05-17 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: