1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Solidaritetsaktion för Nagasakis offer

AKTIVISM. Stockholms aktivister anordnade en aktion i solidaritet med Japans befolkning och de som än idag lider av sviterna efter USA:s bombningar av Hiroshima och Nagasaki för 70 år sedan.

Idag anordnade aktivister från Näste 1 en aktion utanför Japans ambassad i Stockholm. Aktionens syfte var att uppmärksamma USA:s bombningar av Hiroshima och Nagasaki. I torsdags den 6 augusti var det exakt 70 år sedan USA släppte en atombomb över Hiroshima som dödade mellan 90 000 och 166 000 människor och idag den 9 augusti släppte USA den andra atombomben över Nagasaki där cirka 70 000 människor miste livet. Än idag lider den japanska befolkningen av sviterna efter bombningarna och förlusten av kriget.

tal
Aktivist håller tal utanför Japans ambassad.

Utanför ambassaden ställde aktivisterna upp sig och ett tal hölls. Nedan följer en svensk översättning av talet som hölls på engelska.

”Till det japanska folket och dess regering.

Idag den 9 augusti var det 70 år sedan som sionisterna släppte atombomben ”Fat Man” över Nagasaki. Bombningen ledde inte bara till att otaliga civila miste livet utan folket påtvingades även en förnedrande kapitulation.

Sionisterna har aldrig hållits ansvariga för detta fruktansvärda brott!

Tiden har nu kommit för det japanska folket att återskapa sin heder och sin stolthet [CENSURERAT AV JURIDISKA SKÄL]

Nu är tiden inne för Japan att sluta vara marionettdockor åt sionisterna i USA!

Återta er stolthet, er heder och ert mod som ras!

Anslut er till den nationalsocialistiska frihetskampen från det sionistiska styret.

Hell Seger!”

plakat
Plakatet som användes vid aktionen.

Efter aktionen åkte aktivisterna till en närbelägen motorvägsbro för att sprida organisationens budskap till trafikanterna. I vanlig ordning dök ordningsmakten upp efter en stund och var både stöddiga och otrevliga. I väntan på förstärkning ställde sig patrullen en liten bit ifrån och passade på att sola sig lite. Snart anlände en polisbuss som till skillnad från första patrullen var både trevliga och korrekta när det klargjorts att inget olagligt skedde på platsen.

bro
Banderollaktion på motorvägsbro avslutar dagens aktiviteter.

Nordfront har varit i kontakt med Joakim Blixt som var ansvarig för dagens aktion. Han låter hälsa att dagens aktiviteter har flutit på bra och att han ser dem som lyckade.

Titel:Solidaritetsaktion för Nagasakis offer Författad av:Redaktionen Publicerad:2015-08-09 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: