1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsen i Norge lanserar en ny officiell hemsida

Idag lanserar den norska avdelningen av Nordiska motståndsrörelsen deras nya hemsida som heter Frihetskamp. Här följer en kort presentation.

Idag, fredag den 20 november, lanserar den norska delen av Nordiska motståndsrörelsen sin nya officiella hemsida med namnet Frihetskamp. Hemsidan ersätter därmed den gamla sidan – Nordfront.net – och fungerar som Nordiska motståndsrörelsens officiella hemsida i Norge.

Beslutet att skapa den nya hemsidan för den norska avdelningen togs av det norska rådet redan under vintern 2014. Ledarskapet ville ha en ny och mer användarvänlig hemsida, med uppgraderad design och nya funktioner. Den nya designen är bland annat bättre anpassad för mobiler och surfplattor.

Själva arbetet med att skapa den nya hemsidan inleddes sommaren 2015 och blev klart nu i november.

Vad gäller namnbytet – från Nordfront till Frihetskamp – så handlar det om att stärka Motståndsrörelsen i Norge. Namnet Nordfront har blivit synonymt med den svenska sidan – Nordfront.se – och det var det norska ledarskapets uppfattning att man behövde ett unikt namn till den norska hemsidan för att stärka den norska sidans ställning i Norge och de andra nordiska länderna. Detta för att möjliggöra fortsatt utveckling och tillväxt.

Den nya hemsidan gavs namnet Frihetskamp, ett namn som på ett bra sätt summerar organisationens mål och syfte.

Klicka HÄR för att besöka den nya hemsidan.

Titel:Nordiska motståndsrörelsen i Norge lanserar en ny officiell hemsida Författad av:Redaktionen Publicerad:2015-11-20 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: