1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Lokal företagare sponsrade soppköket i Göteborg: ”Alla kan hjälpa till!”

Soppköket för utsatta svenskar sponsrades av en lokal egenföretagare. Nordfront har varit i kontakt med honom.

När Göteborgs stad nyligen beslutade att lägga 90 miljoner kronor på så kallade EU-migranter, men inte hemlösa svenskar, var det många som reagerade. Nordiska motståndsrörelsens aktivister valde därefter under lördagen att anordna soppkök för utsatta svenskar för att underlätta den situation som stadens hemlösa befinner sig i – en situation som blivit ännu svårare sedan de trängs undan av asylanter och zigenska tiggare.

Till platsen kom sympatiskt inställda personer som på eget bevåg inhandlade soppa och juice för att understödja stödaktionen och visa social delaktighet med utsatta svenskar. Mindre känt är att aktiviteten sponsrades av en lokal egenföretagare i Göteborgsområdet som bidrog ekonomiskt till mat, tillstånd och andra omkostnader för uppskattningsvis 5 000-10 000 kronor. Nordfront har varit i kontakt med mannen, som vill vara anonym, för en intervju.

Hur kommer det sig att du ville sponsra den sociala stödaktionen för utsatta svenskar?
Jag är ingen medlem hos er men kontaktade er för att svenska staten inte längre skyddar sina medborgare. Jag har varit nationellt sinnad i många år, men ju mer tiden går desto tydligare är det pågående folkutbytet som faktiskt tekniskt sett är ett folkmord enligt FN:s folkmordskonvention. Folkutbytet har bara eskalerat i en allt mer rasande fart.

Det är uppenbart att staten inte längre har något intresse att hjälpa svenskar och inte tar hand om sina egna medborgare, vilket gör dem utsatta på olika sätt – även ekonomiskt. Jag ser det som viktigt att vi i denna tid av kris tar hand om vårt egna folk först.

Har du tidigare stöttat andra nationella initiativ?
Ja, men inte som företag utan som privatperson.

Har dessa initiativ varit av samma karaktär?
Ja, oftast. Syftena har varit att bygga folkkgemenskap och social infrastruktur. Detta är något jag anser att vi fortfarande är dåliga på i Sverige om vi jämför med nationella rörelser i en del andra länder.

Hur kommer det sig att du vill vara anonym?
Tiden är inte riktigt mogen ännu för att kunna gå ut offentligt som företag och stötta rörelsen. Det kan vara så att tiden kommer snart, men med tanke på det ökade förtrycket från staten så riskerar du att bli av med dina kunder, arbeten, kontakter och annat. I den så kallade demokratin kan du inte gå ut med vad du tycker och tänker, särskilt inte som företagare.

Jag tror dock att den tiden snart är här så att man slipper vara anonym.

Är du bara anonym när ditt företag riskerar att hamna i skottlinjen?
Ja, jag är offentlig som nationell. Egentligen ska man inte blanda ihop politik och arbete, men ett företag kan göra så mycket mer för den nationella rörelsen än en privatperson.

Du har helt andra resurser till förfogande som företag än som privatperson och dessa resurser behövs för att få till en samhällsförändring och åtala personerna inom makteliten för folkmord i en tribunal.

Vad anser du annars om helt anonyma företagare? Bör de träda fram offentligt eller stödja kampen ekonomiskt och på så sätt ”komma undan”?
Det är ett val och en avvägning dessa får göra. Det beror på vilken typ av företag man driver och i vilken bransch man är verksam inom samt vilken fas man befinner sig i med kunder och leverantörer etc.

Som företagare träffar du naturligtvis en del andra företagare. Skulle du säga att det är vanligt att dessa är nationellt sinnade?
Missnöjet bland både företagare och privatpersoner är enormt. Vi ligger på gränsen till vad folk klarar av med skattetryck, massinvandring och de sociala problemen. 99 procent av de jag stöter på inom mitt jobb är negativa till invandringen. Störst missnöje finns bland egenföretagare.

Många av företagarna uttrycker rent av nationalsocialistiska åsikter – problemet är att de själva inte vet om det. Genom åratal av indoktrinering från samhällets sida har de en förutfattad, och felaktig, uppfattning om vad ”nazism” står för. Den tröskeln är vi nu på väg att passera. Propagandan börjar brytas sönder nu och alltfler inser vad allt handlar om och vad som står på spel – och det gäller alla samhällsklasser.

Hur kan andra företagare hjälpa till?
Det jag ville göra med denna donation var att visa vägen för andra företagare, att visa andra att det finns alla möjligheter att hjälpa folket.

Gör som jag gjorde. Jag kontaktade Nordiska motståndsrörelsen och sa till dem att jag är villig att donera pengar men endast pengar som ska gå till utsatta svenskar för ett soppkök eller liknande i syfte att hjälpa vårt folk. Ni kan göra samma sak, sedan är det upp till Nordiska motståndsrörelsen att bestämma om de vill ta emot pengarna för det specifika ändamålet. Ni bestämmer själva hur mycket information ni vill lämna ut om er själva. Tänk på alla kan hjälpa till, alla behövs!

Det är ingen annan som kommer att hjälpa de svagare individerna av vårt folk och betänk att man brukar mäta hur lång en civilisation har kommit i hur bra den kan ta hand om alla dess invånare!

Titel:Lokal företagare sponsrade soppköket i Göteborg: ”Alla kan hjälpa till!” Författad av:Redaktionen Publicerad:2016-02-23 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: