1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Från och med idag erbjuder Motståndsrörelsen i Umeå självförsvarsträning till vita män och kvinnor som tröttnat på att vara offer i det mångkulturella samhället.

Igår skrev Nordfront om att främlingar sexuellt ofredar svenska kvinnor på bussar mellan Holmsund och Umeå. Vittnesmål talar om stora grupper syrier som ger sig på ensamma kvinnor på bussen och polisen har i vissa fall vägrat att ta upp anmälningar.

Ofredanden som dessa har blivit vardagsmat i det mångkulturella paradis som våra politiker har skapat. Svenska män och kvinnor mördas, våldtas och utsätts för trakasserier dagligen. Främlingar tränger också undan den inhemska befolkningen på allt fler platser i landet. På många ställen i landet har samhällena blivit så pass otrygga att många kvinnor inte vågar röra sig fritt efter mörkrets inbrott.

Är du vit svensk, man eller kvinna som tröttnat på det mångkulturella våldet och vill kunna försvara dig nästa gång mångkulturen visar sitt rätta ansikte. Motståndsrörelsen i Umeå kan från och med idag erbjuda självförsvarsträning till de personer som vill kunna försvara sig mot aggressiva främlingar.

Är du intresserad av att lära dig effektivt självförsvar i Motståndsrörelsen regi?
Kontakta då Robert Eklund:
[email protected]
Tel: 076-280 40 23

Titel:Motståndsrörelsen i Umeå erbjuder kurser i självförsvar Författad av:Robert Eklund Publicerad:2016-05-26 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: