1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen genomförde protestaktion vid Storbritanniens ambassad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen genomförde Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 en protestaktion utanför den brittiska ambassaden i Stockholm. Detta för att markera mot den brittiska regimens förbud och terrorklassning av National Action.

Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 genomförde alldeles nyss en protestaktion utanför Storbritanniens ambassad på Skarpögatan i Stockholm. Anledningen är den senaste tidens utveckling där den brittiska regimen förbjöd och terrorklassade den nationalsocialistiska organisationen National Action.

Nordfront har talat med nästeschef Marcus Nordh som ledde aktionen vid ambassaden.

— Vi vill visa vårt stöd för de nationalsocialister vars organisation nu förbjudits och samtidigt visa på hyckleriet i den så kallade demokratin som påstår sig vara för åsiktsfrihet men samtidigt kriminaliserar grupper som på något sätt avviker från normen. Anledningen till att vi samlats vid Storbritanniens ambassad är för att markera mot landets regering som de facto är de riktiga terroristerna, berättar Nordh.

Sammanlagt samlades ett femtontal aktivister utanför ambassaden med en banderoll där det stod “Ban the brittish parliament! The real terrorists of the UK”.

Aktivisten Julius Blomberg höll också ett anförande på engelska där han förklarade varför de valt att protestera utanför ambassaden.

— Eftersom den brittiska inrikesministern, en judisk rasist vid namn Amber Rudd, har beslutat att förbjuda National Action kände vi oss nödgade att samlas här för att klargöra vissa saker, inledde Blomberg och fortsatte:

— Europa är i kaos. I samma takt som våra länder tvingas husera en aldrig sinande ström av icke-europeiska lyckosökare så får den vite mannen finna sig i ett samhälle som snabbt förändras till det sämre.

Sedan fortsatte Blomberg att tala om hyckleriet i den multikulturella agendan, hur Amber Rudd spenderat miljoner för att beskydda Storbritanniens judar, men bara judarna, från mångkulturen och att det inte handlar om att “hjälpa människor” utan att förinta den vita rasen.

Han avslutade med att påpeka att folket nu har börjat resa sig och att vi aldrig kommer att glömma eller förlåta de brott som globalisterna har begått mot vårt folk. Han avslutade med att konstatera vilka de verkliga terroristerna är:

— Men terroristerna är inte Storbritanniens vita motstånd, det är NI i den brittiska regeringen som är de riktiga terroristerna. Det är ni som mördar det folk som en gång byggde upp den stora brittiska nationen. Era sjuka planer för vårt folk kommer inte att möta något annat än fullständigt motstånd – ett juridiskt förbud kommer inte att förändra den saken! Ni kan förbjuda motståndet hur mycket ni vill, i Finland, i Tyskland, i Sverige, i Storbritannien – ni kommer att misslyckas. Vi kommer att bekämpa er globalistiska agenda med alla tillgängliga medel. Vi kommer inte att kunna stoppas!

En liknande aktion har samtidigt genomförts i Finland.

Läs det officiella uttalandet från National Action angående förbudet här.

Titel:Motståndsrörelsen genomförde protestaktion vid Storbritanniens ambassad Författad av:Redaktionen Publicerad:2016-12-17 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: