1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kommentar till terrordådet i Stockholm

KOMMENTAR. Motståndsrörelsens ledare uttalar sig här om gårdagens tragedi.

Fyra personer är döda och femton är skadade efter att en stulen lastbil i hög hastighet kördes in på Drottninggatan, in i folkmassorna och sedan rakt in i Åhléns varuhusbyggnad. En uzbeker, alltså en rasfrämling av arabmongoliskt ursprung, har gripits av polisen och är av allt att döma den skyldiga gärningsmannen.

Först och främst vill jag utbringa mina största sympatier för de som omkommit och skadats samt deras anhöriga. Sorgen, vreden och chocken ni känner måste vara i det närmaste outhärdlig.

Rykten går om att den misstänkte gärningsmannen är muslim och IS-sympatisör. Betyder detta i så fall att terrordådet är islams fel eller IS fel? Ja, det förstnämnda är åtminstone vad den kontrollerade oppositionen vill att du ska tro och det sistnämnda är vad media och politiker vill att du ska känna.

Det är därför Stefan Löfven bedyrade i sitt tal att det är mördaren i sig som är vår fiende och inte någon annan. Det är på grund av detta som Aftonbladet hyllar Zubair Ahmadi som en hjälte för att han ska ha hjälpt till med att skjutsa människor efter dådet när kollektivtrafiken stod stilla.

Men, oavsett IS eller ens islam, är det ett faktum att gärningsmannen inte ens hade befunnit sig i Sverige om det inte vore för den totalt urspårade migrationspolitiken. I ett sunt Sverige, styrt av politiker och media som vill sitt folk väl, hade vi inte ens behövt fundera på IS-terror, för utan denna rasfrämling innanför våra gränser hade detta dåd aldrig någonsin kunnat inträffa.

Detta är inte det första terroristdådet i Sverige och sanna mina ord när jag säger att det är långt, långt, långt ifrån det sista. Så länge de folkförrädiska politikerna får sitta kvar vid makten kommer rån, våldtäkter, mord och likaså terror att fortsätta i oförminskad takt.

Jag ska hålla denna kommentar enkel och lätt för massorna att ta in. Jag låter därför bli att analysera hela situationen i ett djupare led. Jag undviker att gå in på IS band till USA och CIA eller de olustiga sammanträffandena kring USA:s bombning av Syrien och Försvarsmaktens och SÄPO:s terrorhotsövning dagen innan.

Jag håller det vid att människor dött och att det är en djup tragedi alldeles oavsett exakt hur eller av vilka terrordådet planerades och iscensattes. Att oavsett detta så är det, genom den vansinniga politik som förs i vårt land, sionisterna och deras smutsiga lakejer i mediehusen och i Rosenbad som är de som bär ansvaret för det inträffade. Det är de som har vårt folks blod på sina händer. Det är mot dessa som de ilskna massorna borde vända sig så att detta inte tillåts ske igen!

Titel:Kommentar till terrordådet i Stockholm Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2017-04-08 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: