1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Segermarschen fortsätter!

KOMMENTAR. Nordfronts kampredaktör Sebastian Elofsson ger här en kortare sammanfattning av demonstrationen i Falun.

Under årets första maj-demonstration i Falun så visade vi verkligen att motståndet mot det folkfientliga systemets splittringspolitik ökar och att Nordiska motståndsrörelsen är Sveriges enda riktiga arbetarparti. Drygt 600 nordbor marscherade i folkgemenskapens tecken vilket är nästan en fördubbling jämfört med i Borlänge förra året då 350 personer deltog.

Deltagarna samlades på regementsområdet vid Ica Maxi och därefter påbörjades marschen från Bataljonsvägen genom Regementsvägen, Korsnäsvägen och Åsgatan fram till Stora torget i Falun. Trummorna och slagorden från deltagarna ekade genom stadens gator när motståndsmännen marscherade förbi nyfikna åskådare. Inga konfrontationer med polis eller meningsmotståndare uppstod under marschen och väl framme på Stora torget så ställde deltagarna upp sig och arrangörerna gjorde i ordning ljudanläggningen.

Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg talar.

Talade gjorde Pär Öberg, Motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg, Fredrik Vejdeland, Paulina Forslund, Jörgen Kromann och jag själv. Samtliga tal var otroligt passionerade och offensiva mot det politiska systemet som sparkar på den svenske arbetaren. Det framgick av talen också tydligt att Motståndsrörelsen inte vill gå tillbaka till samhället innan främlingsinvasionen utan att vi istället vill skapa ett helt nytt samhälle utan liberalismens förödande egoism och marxismens splittrande klasskamp. Ett nordiskt samhälle där handen och hjärnans arbetare står enade som ett folk!

På Stora torget hade även flera meningsmotståndare samlats som bestod av en hög andel politiskt omyndiga ungdomar och rasfrämmande unga män vilka vräkte ur sig diverse svordomar och könsord som går under all värdighet samtidigt som de räckte långfinger. Klädseln var minst lika osmaklig som deras språk då de var klädda i smutsiga och trasiga plagg medan vissa gick så långt som att klä sig i clowndräkter.

Peter Hultqvist vågade inte komma och debattera i egen person så istället skickade han en pappersbild för att debattera i hans ställe. Förvånansvärt nog så gjorde pappersbilden bättre ifrån sig än vad försvarsministern själv hade gjort.

Efter mycket kraftfulla anföranden så var det dags för den tvådimensionella ”försvarsministern” Peter Hultqvist med sina endimensionella åsikter att äntra scenen för en debatt med Öberg. Det gick dock inte så bra som Hultqvist hade förväntat sig när han försökte övertyga åskådarna med sina tomma floskler och det hela slutade med att Öberg fick nog av skitsnacket och kastade ner försvarsministern från scenen.

Efter en hel dag i strålande solsken med marsch, tal och ”debatt” så avslutade Pär Sjögren, chefen för Motståndsrörelsens femte näste, demonstrationen och tackade alla demonstranter för deras deltagande. Därefter begav sig de flesta demonstranterna till en större lokal för middag och samkväm.

Avslutningsvis så är demonstrationen i Falun ytterligare ett bevis för att Nordiska motståndsrörelsen nu verkligen är en folkrörelse på frammarsch och vid första maj-demonstrationen i Borlänge för ett år sedan påbörjades den långa marschen mot total seger för den nationalsocialistiska rörelsen. Så många människor har förlöjligat och förminskat oss under flera år att de nu i sin arrogans har svårt att inse att den största revolutionen genom tiderna är på väg!

Vi har en lång väg kvar att gå innan vi uppnår våra mål och det kommer inte att bli en dans på rosor. Mod, trohet, offer och en gnutta tur kommer att krävas men vid slutet av vår väg finns endast seger!

Titel:Segermarschen fortsätter! Författad av:Sebastian Elofsson Publicerad:2017-05-04 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: