1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Krossa homolobbyn i Fredrikstad: Polisen har gett demonstrationstillstånd

DEMONSTRATION. Polisen godkände idag Nordiska motståndsrörelsens ansökan om att få hålla demonstration i Fredrikstad i Norge den 29 juli.

Idag kom besked om att Motståndsrörelsens tillståndsansökan om demonstrationen i Fredrikstad den 29 juli har godkänts av den norska polisen. Vissa mindre förhandlingar kvarstår, bland annat om demonstrationstågets rutt, men detta är något som kommer att lösas i god tid inför demonstrationen.

Lokaltidningen Fredrikstad Blad har också skrivit om nyheten och menar dessutom att flertalet motdemonstrationer är planerade, bland annat från kommunisterna i partiet Rødt.

Vår norska systersida Frihetskamp har aviserat att man under de kommande dagarna och veckorna kommer att publicera flera artiklar rörande den kommande demonstrationen, som alltså går under parollen “Knus homolobbyn!” (“Krossa homolobbyn!”)

Man har även publicerat propagandamaterial som gör reklam för demonstrationen och som vem som helst kan skriva ut och sprida:

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Titel:Krossa homolobbyn i Fredrikstad: Polisen har gett demonstrationstillstånd Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-05-23 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: