1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 3 mötte HBTQ-älskande ”antifascister” i Trelleborg

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under söndagen hölls Prideparad i Trelleborg för andra året i rad. Näste 3 var på plats och stötte bland annat på ditresta AFA-medlemmar från Malmö som fann mod av en hög polisnärvaro.

Under söndagen var det dags för Trelleborgs Pride för andra året i rad. Medlemmar från Näste 3 var på plats för att dokumentera detta och för att se vilka folkförrädiska organisationer hade valt att stödja spektaklet.

Klockan 13:00 var det samling på centralen och 14:00 var det avmarsch genom staden. Medlemmarna gav sig direkt in i folkhopen av sodomiter, transor och andra sexuellt avvikande med sympatisörer som hade samlats för att på bästa sätt kunna dokumentera tillställningen.

Aktivisterna hade endast hunnit inspektera och dokumentera homolobbyn i cirka tre minuter innan en grupp, oklart hur många, dök upp och började slåss med fanstänger, vilket ledde till att medlemmarna naturligtvis fredade sig och slog tillbaka.

HBTQ-fantaster som fick syn på Näste 3:s aktivister. Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.
Dessa visade sig även vara välkända AFA-medlemmar från Malmö. Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.
Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.

Polisen var snabbt på plats och ställde sig emellan för att sedan rikta batongerna mot motståndsmännen med syftet att mota bort dem. Eftersom aktivisterna vägrade blev de handfängslade och bortförda till en plats cirka hundra meter därifrån, med hot om att gripas för störande av allmän ordning om skulle man återvända till platsen.

Nästeschef Freddy Nerman hotades dessutom, av någon outgrundlig anledning, med att åtalas för narkotikabrott om han inte avlägsnade sig från platsen. Någon narkotika som skulle användas som bevis mot honom sågs dock inte till.

Okänd polisman som hotade att sätta dit Freddy Nerman för ett påhittat narkotikabrott. Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.

Motståndsmännen omgrupperade och tog sig till torget vid rådhuset där man inväntade det dekadenta tåget och när tåget passerade började gruppen av AFA-medlemmar att vråla ”inga nazister på våra gator, fyll dem istället med bögar och flator!” och andra dekadenta slagord och ramsor.

Denna grupp, bestående av tjugotalet personer, stoppade alltså upp hela pridetåget som fick gå runt gruppen medan hbtq-fantasterna stod kvar och vrålade bakom en mur av väktare och poliser.

Det är lätt att vara tuff bakom en mur av poliser. Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.
”I believe I can fly!” Klicka för större bild. FOTO: Nordfront.se.

Intressant att nämna i sammanhanget är att majoriteten av gruppen bestod av välkända AFA-medlemmar från Malmö, som även noterats vid flera tidigare tillställningar. En av dessa var Leodan ”Vilda vänstern” Rodriguez, som i juni dömdes för våldsamt upplopp efter att ha försökt att störa Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm den 12 november i fjol.

Leodan ”Vilda vänstern” Rodriguez (920702-3954) fanns på plats. Tidigare i sommar dömdes han till samhällstjänst för våldsamt upplopp, efter att ha försökt att störa Motståndsrörelsens demonstration i Stockholm 12 november.

En stund senare kom flera personer som betraktat homoparaden på avstånd fram till aktivisterna och sa att ”det måste ha varit vänsterextremister” och ”ni måste ju få tycka vad ni vill!”. Den allmänna åsikten bland åskådarna var att de fientliga krafterna hade gjort bort sig.

Efter cirka en timme valde medlemmarna att avsluta aktiviteten då man lyckats dokumentera väldigt mycket av homoparaden som marscherade genom Trelleborgs gator.

Titel:Näste 3 mötte HBTQ-älskande ”antifascister” i Trelleborg Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-08-13 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: