1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

VAL 2018: Här är Motståndsrörelsens första kandidater

INFORMATION. Motståndsrörelsen presenterar nu de tre första kandidaterna till kommunalvalet 2018.

Just nu hålls Nordendagarna i Uppland och alldeles nyss har Motståndsrörelsen presenterat de tre första kandidaterna till kommunalvalet 2018. De tre personerna som i detta initiala skede kan offentliggöras är:

Pär Öberg, Ludvika
Pär Öberg är chef för Motståndsrörelsens parlamentariska gren och organisationens presstalesman. Redan nu sitter Öberg i Ludvika kommunfullmäktige och satsar 2018 på att bli återvald i samma kommun.

Under sin tid som fullmäktigeledamot i Ludvika har Öberg tagit tillvara svenskarnas intressen i kommunen och genom sin blotta närvaro i fullmäktige varit en nagel i ögat på kommunpolitiker och lokalmedia.

Öberg har varit med att driva frågan för att behålla byskolor och har lämnat flera motioner, bland annat om tiggeri och för att öka kommunens transparens gentemot kommuninvånarna med bland annat direktsända kommunfullmäktigemöten.

Öberg har under flera år som kommunpolitiker skapat rubriker då han från talarstolen ifrågasatt det parlamentariska hyckleriet, sionismen samt dogmen om ”allas lika värde”.

Fredrik Vejdeland, Kungälv
Är organisationens politiska strateg och har drivit Nordfront sedan lanseringen 2012. Går under smeknamnet ”Herr HMF” då han vid ett flertal tillfällen dömts för åsiktsbrott för att ha stått upp för yttrandefriheten.

Är norrlänning i grunden men har bott med sin familj i Kungälv under 12 års tid. Trots en stor familj på åtta barn lyckas Vejdeland kombinera detta med vanligt arbete och ett stort och mångårigt engagemang i kampen för folkets överlevnad. Känd som skribent, talare, redaktör m.m.

Bo Nilsson, Boden
Veteranen Bo Nilsson var en av grundarna till Sverigedemokraterna och under en tid partiets vice ordförande. Nilsson lämnade partiet när det började avradikaliseras och tillhör sedan flera år tillbaka Motståndsrörelsen.

Han har varit känd som en frispråkig röst inom Stockholms närradio på 90-talet. Han har också blivit förhörd av SÄPO i samband med utredningen om mordet på Olof Palme.

Bo Nilsson är en infödd bodensare och något av en lokal profil då han tillhört den yttersta eliten i Sverige i tyngdlyftning.

Detta är de tre första kandidaterna som presenteras. Fler kandidater och eventuellt fler orter kommer att offentliggöras längre fram.

Titel:VAL 2018: Här är Motståndsrörelsens första kandidater Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-08-26 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: