1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivitet i Kungälv, Trollhättan och Skövde

AKTIVISM. Under helgen genomförde Näste 2 tre offentliga aktiviteter samtidigt. Här berättar nästeskorrespondenten mer om den lyckade dagen och tankarna bakom aktiviteten.

Lördagen den andra september genomförde kamrater i Motståndsrörelsens andra näste inte mindre än tre offentliga flygbladsutdelningar samtidigt. Dessa ägde rum i Kungälv, Trollhättan och Skövde. Syftet, frånsett att propagera för nationalsocialismen som lösning till vårt samhälles samtliga problem, var att sprida ordet: Alla till Göteborg! Den 30 september revolterar vi mot förbrytarna genom att demonstrera i Göteborg!

Nedan följer en sammanfattning av dagens händelser:

Artikelns första anhalt är Kungälv. Där samlades kamrater kring middagstid i väder värdigt en tysk ledare. Man ställde upp sig i två separata lag i varsin ände av en gata. Ena sidan delade ut information om de hårresande globalisterna, medan andra sidan delade ut Nordiska motståndsrörelsen partiprogram. Utdelningen gick lugnt till för en stund. Somliga trodde sig ha förstått mer bara för att de levt många decennier utan att reflektera det minsta, medan andra kände igen fanan och gladdes åt motståndsmännens närvaro.

Efter ungefär en halvtimme anlände polis till platsen för att upplysa om att ett löplopp skulle passera på den gata där man delade flygblad. Konstaplarna började därefter att kontrollera ID på samtliga kamrater, då man menade att det ”förelåg en risk att man skulle komma att försöka störa den tillståndsgivna löptävlingen”. Sanslöst nonsens med tanke på att vi nationalsocialister alltid uppmuntrat till såväl kroppslig som själslig sundhet! Och därtill menade polisen att de alltid agerar likadant mot samtliga politiska partier!

Efter att ingen av poliserna vågat visa upp sina brickor valde motståndsmännen att förflytta sig till Bohus fästning. Där hölls någon form av evenemang, vilket ledde till ett gott folkflöde. Polis fanns redan på plats för att lugna ner en fästningsanställd som fått sina känslor i kläm. I övrigt fortlöpte utdelningen problemfritt och flertalet konstruktiva diskussioner hölls innan man avrundade dagen för att bege sig hemåt.

Nästa anhalt var Trollhättan. Där begav sig aktivister och medlemmar ur Kampgrupp 203 till köpcentret Överby för att upplysa allmänheten om den stundande demonstrationen i Göteborg samt för att upplysa om några av de förbrytare och globalister som styr våra liv mot vår vilja.


Allting gick lugnt till och man möttes av mycket positiva reaktioner. Flera menade att det var på tiden att en större demonstration skulle hållas i Västsverige. På väg tillbaka passade man även på att lappa en hel del bilar, därefter valde man att hänga upp den medhavda banderollen över motorvägen för allmän beskådan.

Sista anhalt var Skövde. Under drygt två timmar delade man flygblad i centrala Skövde – och de gick åt! Efter ungefär en timme anlände polis till platsen efter att någon känt sig nödgad att ringa 112 på grund av flygbladsinnehållet. Detta ansågs som skäl nog att avkräva legitimering, trots att brottsmisstankar helt och hållet saknades.

I övrigt var aktiviteten lugn och ordnad. Märkbart är att Motståndsrörelsen i allt högre utsträckning håller på att bli ett naturligt inslag i gatubilden. Sammantaget var människor nyfikna på det nationalsocialistiska materialet och många lär fortsätta sitt läsande på Nordfront.

På samma sätt som ingen kan ha missat det faktum att det den 30 september kommer att genomföras en massiv demonstration i Göteborg, så kan väl heller ingen ha missat att demonstrationen aldrig kommer bli massiv om inte du själv samt folk i din närhet med hjärta och hjärna på rätt ställe sluter upp i leden! Den 30 september revolterar vi mot förbrytarna och det med styrka!

Titel:Offentlig aktivitet i Kungälv, Trollhättan och Skövde Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-09-03 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: