1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Helsingborg

AKTIVISM. Under helgen befann sig Näste 3 i Helsingborg för en lyckad flygbladsutdelning. Nästeskorrespondenten berättar här mer om dagen.

Den 2 september begav sig aktivister från Näste 3 till Helsingborg för en offentlig tidningsutdelning. Uppställning skedde på gågatan nära Stortorget. Tämligen omgående kom det fram en nyfiken man som var politiskt intresserad, han började ställa frågor om vår syn på honom. Han hade en förälder från Sverige och en som var från Österrike.

Mannen frågade om han skulle få lov att stanna? Detta för att han inte hade blont hår och blåa ögon. Detta är vanliga frågor som ställs till oss. Ofta beror det på fiendens propaganda. Där man tillskriver oss åsikter vi inte har, ofta att bara blåögda och blonda personer passar i rörelsen.

Den intresserade mannen dröjde sig kvar och en lång diskussion om ras, blandning, etnicitet och gränsdragningar fördes. Han tyckte att den politiska diskussionen var intressant men ursäktade sig med att han skulle iväg, dock kom han strax tillbaka och frågade om han kunde bli medlem, inte för att han ville det utan för att se om det var möjligt. Nästeschefen Freddy Nerman meddelade då att det inte skulle vara några problem.

Även om personen som vi hade diskussionen med inte höll med oss i vår politik så var det ändå en person som skötte diskussionen exemplariskt, han var lugn, nyfiken, saklig och intellektuellt hederlig. Alltså en person som många andra personer borde ta efter oavsett vilken åsikt de än har.

Utdelningen gick framåt medan diskussionen hölls, folk tog emot tidningen men sedan finns det ju de förnärmade människorna också och det finns inga mer förnärmade människor än rasblandarna. Så fort de såg aktivisterna från Nordiska motståndsrörelsen så satte de näsan i vädret.Det fanns även en del vänstermänniskor som gick på gågatan men de höll en väldigt låg profil och störde ingen av aktivisterna.

En tråkig bild från aktionen i Helsingborg förutom rasblandarna och vänstermänniskorna var att se alla knarkare som gick runt i området, inte sällan saknades en stor mängd tänder i deras munnar. Knarkets inverkan på vårt folk är aldrig behagligt att se.

När aktivisterna gick tillbaka mot bilarna så tyckte polisen att vi hade skött oss ordentligt bra. Aktivisterna tackade för komplimangen. Men detta beror också på att ingen människa skulle fram och börja bråka och att polisen valde att stå en bit bort och lugnt iakttaga utdelningen utan att försöka sätta oliktänkande människor på plats.

Efter det så var det dags för träning. Träningen bestod av att i två omgångar springa en 1.8 km lång hinderbana i terräng. När detta var klart så hade man månadsmöte och sedan var aktiviteten slut för denna gången.

Vill du vara med på Näste 3:s aktiviteter? Ansök idag!

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Helsingborg Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-09-04 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: