1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Finska politiker fick brev från Motståndsrörelsen: ”Skrämmande”

FINLAND. Nordiska motståndsrörelsen skickade nyligen sitt politiska program och ett följebrev till alla riksdagsledamöter i Finland. I brevet påminde man om den kommande förbudsrättegångens förnuftsvidriga natur. Svenskspråkiga politiker fick verket på sitt eget modersmål.

Syftet var att uppmärksamma rättegången, där en politisk elit försöker förbjuda Motståndsrörelsen på grund av våra åsikter. Trots att exempelvis säkerhetspolisen har bestyrkt att Motståndsrörelsen inte ägnar sig åt organiserat våld så kräver makthavarna att organisationen förbjuds eftersom de anser att den radikala nationalismen utgör ett hot mot den nuvarande globalistiska ordningen.

Breven orsakade mer publicitet än vad vi förväntat oss; bland andra Helsingin Sanomat (HS) publicerade en text om händelsen som har blivit dagens mest lästa nyhet. HS citerade också rikligt ur vårt politiska program, så finländarna känner nu till Motståndsrörelsens mål i ännu högre grad än tidigare.

Särskilt starkt påverkade vårt program Finlands Socialdemokratiska Partis (SDP) ordförande Antti Rinne, vars parti idag åtnjuter katastrofalt dåliga opinionssiffror. HS publicerade en intervju med Rinne, där han beskriver Motståndsrörelsens politiska manifest som “skrämmande”. Det som skrämmer SDP är att Motståndsrörelsen strävar efter att skydda det finska blodet genom att stödja vita barnfamiljer samt genom att göra motstånd mot invasionsvågen som nu drabbar Europa.

I intervjun avslöjade Rinne också de finländska makthavarnas vidriga dubbelmoral. Först anklagade han Motståndsrörelsen för att “begränsa medborgarnas [illegala invandrares? Red. Anm.] grundläggande rättigheter”, varefter han fortsatte: “Organisationen måste förbjudas. Personligen är jag av den åsikten att man inte kan tillåta sådan här verksamhet i Finland.” Vem är det alltså som egentligen begränsar medborgarnas rättigheter?

Man kan tolka Rinnes förbudskrav som ett försök att påverka Birkalands tingsrätts beslut om ett eventuellt förbud av Motståndsrörelsen. I västerländsk rättstradition har man oftast fördömt politikers försök att manipulera rättssystemet. Maktelitens agerande visar också att begreppen “demokrati” och “rättsstat” i dagens Finland endast är tomma ord. Det behövs alltså en rakryggad nationalistisk verksamhet, och man kan ta del i den genom att ansluta sig till Motståndsrörelsen HÄR.

Ifall du är emot elitens försök att förgöra nationalisters yttrande- och mötesfrihet, slut upp i marschen för yttrandefrihet i Tammerfors 21 oktober! Det måste bli ett slut på det pågående vita folkmordet som utförs i “demokratins” och “mångkulturens” namn!

Ursprungligen publicerad på Vastarinta.

Titel:Finska politiker fick brev från Motståndsrörelsen: ”Skrämmande” Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-10-12 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: