1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banktrakasserier mot Motståndsrörelsen

Här kommer en kort uppdatering om den senaste tidens ekonomiska trakasserier mot Nordiska motståndsrörelsen där flera banker stängt ner våra bankkonton.

Efter ett drev i media där bland annat Expressen uppmärksammat att Nordea upplåtit sina tjänster åt legala och regelrätt skötta föreningar kopplade till Nordiska motståndsrörelsen har flera banker nu valt att agera mot organisationen genom att stänga ner bankkonton. Nordea, Handelsbanken och Swedbank har samtliga deltagit i repressionen.

Skälet som uppges i samtliga fall är att Motståndsrörelsens föreningar strider mot bankernas värdegrund – på vilket sätt framgår inte. Nedstängningen av bankkontona medför att vår nätbutik tillfälligt ligger nere och att möjligheten till stödprenumeration på Nordfront och vissa andra donationsmöjligheter såsom Swish och Plusgiro försvunnit.

Det arbetas just nu för fullt med att finna nya lösningar. Eftersom att organisationen drivs ideellt av medlemmar och sympatisörer utan stöd eller bidrag av någon myndighet är möjligheten att ta emot donationer och bedriva försäljning avgörande för organisationens framgångar.

Vi uppmanar nu på grund av detta alla Nordfronts läsare att starkt visa etablissemanget att deras trakasserier av oliktänkande inte ger frukt – utan tvärtom leder till en ännu starkare uppslutning för Nordens enda sanna opposition genom ökat stöd och mer bidrag.

Du kan donera till organisationen med kontanter eller Bitcoins. Vi uppmanar också alla att ansluta sig till kampen för att bekämpa den folkfientliga demokraturen!

Bankernas agerande kommer att möta motstånd. Vi kommer att återkomma med mer information i ärendet.

Titel:Banktrakasserier mot Motståndsrörelsen Författad av:Redaktionen Publicerad:2017-11-09 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: