1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion till minne av Dresden

FINLAND. Aktivister från Nordiska motståndsrörelsens finska gren påminde globalister om att eldstormen i Dresden aldrig kommer att glömmas.

Nordfront var på plats när aktivister från Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion för att påminna amerikanska och brittiska diplomater om att vi aldrig kommer att glömma eldstormen i Dresden. Aktionen ägde rum utanför ingångarna till de två ambassaderna.

Aktionen i sig gick mycket smidigt och lugnt till, trots att polisen i vanlig ordning stod stationerad dygnet runt för att skydda folket i elfenbenstornen från allmänheten. I den amerikanska ambassadens fönster kunde man dock notera ett gäng kameror som flitigt tog bilder på de närvarande. Huruvida dessa hamnar i ett register över så kallade tankebrottslingar är dock oklart, men högst sannolikt.

Titel:Nordiska motståndsrörelsens finska gren genomförde en aktion till minne av Dresden Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-02-14 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: