1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Avspark för valkampanjen i Boden

AKTIVISM. Lördagen den 3 mars samlades delar av Näste 6 för att sparka igång valkampanjen i landets norra del. Här följer en rapport från dagen. UPPDATERAD MED FILM.

De flesta läsare här på Nordfront vet nog vid det här laget att Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i valet i fyra kommuner varav en är Boden. I Boden är det motståndskämpen Bo Nilsson som är organisationens representant och det är där Näste 6 kommer att lägga sitt upplysningsarbete. Bodens invånare måste informeras om att lösningen på mångkulturens problem och den vansinniga politik som nu förs kan lösas med en röst på oss och Bo Nilsson.

Bo Nilsson, Bodens räddare.

Kring 20 medlemmar och aktivister hade samlats för att trotsa det norrländska vädret som var bistert och blåsigt just denna lördag. Vid 13 tiden samlades man på en central parkering och vädret tycktes vända för blåsten och det bistra vädret gav sig mer eller mindre helt när kämparna gick mot stadens kärna och Medborgartorget.

Redan på väg mot torget skulle dagens första medborgare visa sig på styva linan. En bil saktade ner och föraren skrek ”Nassesvin” genom bilrutan i ett försök att uppvisa någon form av civilkurage. Lyckligtvis blev inte motståndet under dagen mycket hårdare än just denna bilist som ”gjorde skillnad”.

Väl framme på torget ställde två fanbärare upp sig. Medlemmarna delade upp sig i par och efter några minuter hade alla placerat ut sig på strategiska platser och flygbladsutdelning och mingel med stadens lördagsshoppare var igång.

Aktiviteten flöt på väldigt lugnt och Bodenborna var mycket positivt inställda till organisationens närvaro. En medelålders man kom fram och utbrast-”Äntligen” och efter en stunds småprat visade det sig att mannen i fråga slutat läsa nyheter annat än på Nordfront och han påpekade att det bara finns ett alternativ i valet, Nordiska motståndsrörelsen.

Glädjande nog hade många Bodenbor koll på Motståndsrörelsens kandidat Bo Nilsson som uppenbarligen är en omtyckt person bland kommunens invandringskritiker, som tycks utgöra en stor del av befolkningen.

En annan rolig incident var en äldre dam som kom fram och tog ett blad, läste och utbrast ”Men hur kan ni stå här?” Tanken som slog aktivisterna var givetvis att nu kommer det en harang och uppläxning av oss hemska ”nazister”, men efter att damen betraktat aktivisterna en stund fortsatte hon med att berömma vårt mod och påpeka att vi måste vara försiktiga. Under samtalet som följde lärde hon även kämparna att man knappt ens får säga hitflyttad om invandrare längre och att vår kamp är viktig. Samtalet avrundades med lycka till och var rädda om er.

Efter lite mer än en timme packade gruppen ihop och åkte vidare för ett månadsmöte. Vid månadsmötet gjorde en medlem en större donation, vilket hela nästet vill tacka för än en gång.

Avsparken kan sammanfattas som mycket lyckad. Positiva reaktioner, bilister som gör tummen upp, cyklister som tar flygblad i farten och uppmuntrande äldre damer som visar prov på den folkgemenskap som fortfarande finns bland oss. Tack för den här gången Boden, vi ses snart igen. Rösta på Bosse 2018.

Titel:Avspark för valkampanjen i Boden Författad av:Daniel Olofsson Publicerad:2018-03-07 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: