1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsen i Danmark genomförde flera sopaktioner

AKTIVISM. Nordiska motståndsrörelsens danska gren genomförde i helgen flera sopaktioner med ursprung i punkt 6 i Vår väg. I hela Danmark har Motståndsrörelsens aktivister arbetat för att röja upp i naturen.

Motståndsrörelsens samtliga nästen i Danmark har i helgen varit ute och bedrivit kamp i det soliga vädret. Kampgrupperna hade samlat sig på utvalda ställen i hela landet, där de samlade ihop skräp och avfall som oansvariga människor slängt i naturen och städer. Avfallet dumpades därefter hos de ansvariga politikerna.

Avfall samlades ihop i Ålborg, Varde, Horsens, Halsnäs och Rudersdals kommuner. I varje område sattes en informationsskylt upp med texten:

Felet med det nuvarande systemet är att politikernas beslutsfattande grundar sig i en tanke om att människan är överlägsen naturen. Både mångkulturen och kapitalismens eviga utnyttjande av naturens resurser överträder den naturliga ordningen och kommer leda till att naturen till slut går till skoningslöst motangrepp. Priset kommer våra framtida generationer att få betala i form av ödelagda ekosystem, överbefolkning, hungersnöd, uttömda naturresurser m.m.

Som nationalsocialister erkänner vi att människan är en del av naturen och därför måste leva efter naturens villkor. Nordiska motståndsrörelsen är det enda politiska alternativet som på riktigt bryr sig om naturen, inklusive människans biologiska mångfald. Nationalsocialistiska värderingar om att bevara naturen måste på sikt sprida sig över hela världen och ersätta den nuvarande parasitiska synen på naturen som människan har idag. Utan den nationalsocialistiska synen på människan som en del av naturen kommer mänskligheten på sikt gå under.

I den liberala demokratins tidsålder har människan i stor grad förvandlats till en parasitär varelse som dränerar jordens resurser och behandlar den hänsynslöst för att antingen tillfredsställa sin egen livsstil eller för att göra de rika ännu rikare. Nordiska motståndsrörelsen vill bekämpa detta genom att gå i spetsen för de gröna värderingar som nationalsocialismen alltid värnat om. Genom att leva naturligt och tänka långsiktigt kan vi skapa en hållbar planet för våra barn och barnbarn.

LÄS MER: Vår väg – punkt 6

Det är politikernas ansvar

Då det är landets politikers uppgift att föra en ansvarsfull politik som säkerställer att vårt samhälle är hållbart och inte sätter sig över naturen, har Nordiska motståndsrörelsen lämnat över det insamlade avfallet till de ansvariga. Insamlat avfall har dumpats vid rådhus, kommunkontor och vid politikernas privata bostäder över hela Norden.

Här dumpade aktivister från näste 1 ett lass avfall till de ansvariga politikerna framför Varde rådhus.

Detta flygblad sattes upp på glasdörren till Varde Rådhus. Texten lyder: ”Nordiska motståndsrörelsen håller ER POLITIKER ansvariga för den politik som förs i vår kommun och i vårt land! Nordiska motståndsrörelsens aktivister har samlat ihop skräp här i kommunen, i naturen och längs vägar, och det är på sin plats att NI POLITIKER tar ansvar för det. Eftersom det är NI POLITIKER som är ansvariga för att hela vårt land är på väg åt skogen så överlämnar vi härmed skräpet till er arbetsplats. Skit ska skit ha!”

Här dumpar aktivister från näste 2 insamlat skräp på miljö- och livsmedelsminister Jakob Ellemann-Jensens tomt i Birkeröd.

Aktivister från näste 2 blockerade infarten till Jakob Ellemann-Jensens tomt med avfall. En skylt sattes även upp med texten: ”Nordiska motståndsrörelsen håller DIG ansvarig för den politik som förs i kommunen och vårt land! Vi har samlat ihop skräp här i kommunen, i naturen och längs vägar, och det är på sin plats att DU tar ansvar för det. Eftersom DU är ansvarig för att hela vårt land är på väg åt skogen så fyller vi härmed DIN tomt med avfall. Skit ska skit ha!”

Här har aktivister från näste 3 dumpat skräp vid en av de ansvariga politikernas bostad i Ålborg.

En av de ansvariga politikerna fick här det insamlade skräpet dumpat vid sin dörr i Ålborg.

Hållbar miljöpolitik

Nordiska motståndsrörelsen accepterar inte att vår natur nedprioriteras av odugliga yrkespolitiker som ser sin karriär som viktigare är naturen!

Nordiska motståndsrörelsen är det enda politiska alternativet som helhjärtat bryr sig om om naturen och som kommer att outtröttligt kämpa för en ren natur och en hållbar miljöpolitik.

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk

Titel:Nordiska motståndsrörelsen i Danmark genomförde flera sopaktioner Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-05-29 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: