1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Tal till nationen: Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028

Nordiska motståndsrörelsens ledare presenterar här sina visioner för Sverige från motståndets högborg i Dalarna.

Riksdagspartiernas partiledare har från och med förra veckan hållit tal till nationen i SVT. Talen har utformats för att kortfattat beskriva partiernas visioner för Sverige tio år framåt i Sverige.

Igår höll statsminister Stefan Löfven det sista partiledartalet som kommer att sändas på SVT.

Idag presenterar Nordfront ett tal till nationen från Nordiska motståndsrörelsens ledare, Simon Lindberg, där han berättar om sina framtidsvisioner för det fria Norden. I talet fastslår Lindberg att Nordiska motståndsrörelsen är ett unikt alternativ som tar ödesfrågorna om att stoppa massinvandringen och starta återvandringen på det allvar frågorna förtjänar.

Vi går också till val som det enda partiet som inte består av politiker. I detta har du som tittar och lyssnar på mig här idag en garant för att jag verkligen menar varenda ord jag säger. Min röst är ärlig och ren och försöker inte blidka någon överhöghet, inte underkuva sig någons vilja eller anpassa sig till några spelregler.

Lyssna på hela talet nedan:

Titel:Tal till nationen: Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028 Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-05-31 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: