1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Flygbladsutdelningar och ryggdunkningar när Motståndsrörelsen besökte AfS:s torgmöte

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen begav sig Näste 1:s aktivister till AfS:s torgmöte inne i centrala Stockholm. Förutom att lovordas av de nationellt sinnade åhörarna på platsen passade man även på att tala om vilka som var den sanna oppositionen. UPPDATERAD MED FILM!

Lördagen den 11 augusti höll Alternativ för Sverige (AfS) ett torgmöte i centrala Stockholm. Aktivister och medlemmar från Nordiska motståndsrörelsen begav sig till torgmötet för att sprida det nationalsocialistiska budskapet, men även för att upplysa publiken om att AfS varken är det enda, eller det första, partiet som förespråkar en aktiv återvandring.

Denna lördag var det många människor i rörelse i Stockholms innerstad och Sergels torg, där nationellt sinnade människor var på plats för att lyssna på bland annat Jeff Ahl samt AfS:s partiledare Gustav Kasselstrand. Dessa nationalister skulle sedan få en trevlig och positiv överraskning i form av motståndsmän som intog Sergels torg.

På plats delades det ut flygblad och valsedlar vilket mottogs väldigt gott av de människor som befann sig på torgmötet. Med ett leende på läpparna gick flertalet åhörare fram till motståndsmännen för att berömma de rakryggade nationalsocialisterna. Det diskuterades mycket om återvandring och hur det på smidigast sätt skulle kunna ske i praktiken, men även om hur statens förtryckarorgan, i form av bland annat Polismyndigheten, aktivt motarbetar den nationella rörelsen.

Själva torgmötet gick lugnt till. Den antifascistiska pöbeln som samlats stod, som vanligt, på avstånd och skrek sina tama ramsor, däribland skanderades monotont den gamla vanliga ”krossa nazismen”. De feminiserande ”männen” samt småflickorna vågade dock som vanligt aldrig gå från ord till handling, trots att de flera gånger hade möjlighet att ta sig närmare nationalisterna. Istället valde de, också som vanligt, att stå på avstånd och invänta polisskydd.

När torgmötet sedan var avslutat så begav sig Motståndsrörelsens aktivister till tunnelbanan. Man gick då förbi den antifacistiska så kallade motdemonstrationen, och när motståndsmännen blev igenkända så blev rödingarna rosenrasande och gick till ett verbalt anfall. En sorglig individ ställde sig framför motståndsmännen för att provocera, men det slutade endast med att han blev tillrättavisad av både en aktivist och följt av en polis.

En gråtande och förskräckt antifacist.

Aktiviteten ses som mycket lyckad och många nationellt sinnade fick ta del av Motståndsrörelsens valflygblad. Är du också trött på det rådande samhället och vill bli en del av det enda riktiga motståndet – ansök till Nordiska motståndsrörelsen.

Titel:Flygbladsutdelningar och ryggdunkningar när Motståndsrörelsen besökte AfS:s torgmöte Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-08-13 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: