1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dessa talar i Stockholm på lördag

Här kommer en presentation av de fyra talare som kommer hålla tal nu på lördag den 25 augusti i Stockholm.

Denna gång bjuds det inte på några överraskningar i form av nya talare (andra överraskningar utlovas dock av arrangörerna som inte avslöjas förrän på plats under lördagen) utan istället är det rutinerade favoriter som stiger upp på scen. Dessa presenteras här:

Simon Lindberg är ledare för Nordiska motståndsrörelsen och förstanamn på partiets riksdagslista till valet i höst. Han har hållit hundratals olika tal vid nationella tillställningar och demonstrationer de senaste två decennierna, varav de senaste under årets Almedalsvecka. Lindbergs tal brukar alltid vara mycket uppskattade och många framhåller honom som den nationella rörelsens absolut främsta talare. Han hörs också i podcasten Ledarperspektiv.

Pär Öberg är chef för Nordiska motståndsrörelsens parlamentariska gren i Sverige och är andranamn på riksdagslistan och förstanamn i årets val till Ludvikas kommunfullmäktige där han suttit invald sedan förra valet. Öberg är också välkänd från Radio Nordfront och Studio Nordfront. Han är en populär talare och föredragshållare med god erfarenhet och höll även han tal senast under årets Almedalsvecka.

Fredrik Vejdeland är Nordiska motståndsrörelsens politiska strateg och är tredjenamn på riksdagslistan och förstanamn i årets val till Kungälvs kommunfullmäktige. Han är en erkänt duktig skribent och en talare av rang som verkligen växt de senaste åren. Senast kunde han höras på torgmöte i Kungälv i lördags. Vejdeland är även chef för Nordfronts radioverksamhet och hörs regelbundet i både Ledarperspektiv och Radio Kungälv.

 

Titel:Dessa talar i Stockholm på lördag Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-08-22 Uppdaterad:2022-02-04

Läs också: