1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Föredrag, kräftskiva och månadsmöte i Näste 2

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen den 15 september samlades alla kamrater som varit delaktiga i valkampen i Kungälv för att lyssna på ett föredrag samt för att fira den lyckade kampanjen med lite skaldjur.

Dagen inleddes med att nästeschef Jimmy Andersson hälsade alla välkomna och då i synnerhet dagens föredragshållare, Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

Föredraget kom att behandla de olika politiska ideologierna. Efter en genomgång av socialism, liberalism och konservatism – som i landets skolor beskrivs som de egentliga ideologierna – påvisade Lindberg att de två förstnämnda faktiskt har samma mål och att den sistnämnda i bästa fall kan göra att dessa mål nås något långsammare.

Därefter redogjorde han för de olika former av nationalism som går att urskilja – och att nationalsocialism är den enda ideologi som är både ärlig, fullt genomtänkt och funktionsduglig.

Efter rungande applåder tilläts en bensträckare innan maten dukats fram. Kräftskivan bjöd på havskräftor, flodkräftor och räkor med bröd, ost och grönt som tilltugg. Mycket uppskattat!

När alla närt sig och blivit mätta och belåtna inväntades ytterligare en skara kamrater innan månadsmötet skulle avhandlas. Under tiden fanns det tid att socialisera med kamrater eller inhandla litteratur från försäljningsbordet.

Dagens månadsmöte tog sig lite annan form än vanligt och fokus kom att ligga på nya strukturella förändringar inom nästet. Som avslutning presenterades vinnaren i den aktivisttävling som utlysts i samband med att valkampen drog igång i våras. Vinnaren kom att bli Jonas Nygren, som förärades en handgjord kniv som tillverkats av en organisationskamrat. Stort grattis!

Näste 2 vill avslutningsvis tacka alla som deltagit eller på annat vis bidragit under valkampanjen i Kungälv och i nästet!

Titel:Föredrag, kräftskiva och månadsmöte i Näste 2 Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-09-22 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: