1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 1 tar sikte på Enköping

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Näste 1 intensifierar kampen i Enköping. En stor propagandaoffensiv inleddes under natten till fredagen den 1 mars.

Ett flertal aktivister sprayade, klibbade och satte upp banderoller med radikala budskap i och runt om Enköping. En väktarbil surrade runt och letade efter aktivisterna utan någon framgång. Efter ungefär tre timmar så valde aktivisterna att avsluta aktiviteten, då man hade uppnått en bra mängd propaganda i staden. Något som även speglades av de artiklar som dök upp dagen efter i lokalmedia.

Nattaktiviteten följdes upp med en offentlig aktivitet den 2 mars, då Näste 1 intog staden under dagtid för att mana Enköpingsborna till kamp för sitt folk och för en ljusare framtid.

Enköping var lite sömnigt av sig den här dagen, men i och med att Nordiska motståndsrörelsen anlände började stan att vakna till liv. Responsen var blandad, där den äldre delen av befolkningen verkade ha en mer negativ respons samtidigt som den yngre populationen hade en mer positiv syn på budskapet. Trots vissa människors stöddiga attityd och avsaknad av uppfostran så gick aktiviteten lugnt till.Bra diskussioner hölls om allt från polisens politiska våld till huruvida integration är någonting bra eller dåligt med tanke på folkutbytet som äger rum. Runt klockan 15:00 så avslutades aktiviteten och aktivisterna begav sig vidare.

Är du redo att greppa fanan och sluta upp i Motståndsrörelsens led i kampen för rasens framtid? Ansök idag!

Titel:Näste 1 tar sikte på Enköping Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-03-17 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: