1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Efter erövringen av Köpenhamn – Motståndsrörelsen hyllas av danska muslimer

NORDEN. Nordiska motståndsrörelsens aktion i Köpenhamn i helgen har lett till hyllningar från danska muslimer.

Skärmdump: Syrienblog.net.

Nordiska motståndsrörelsens historiska blixtaktion i Köpenhamn i lördags har fått efterverkningar. Förutom sedvanliga massmediala hetsartiklar och lögner har även den muslimska sidan Syrienblog.net uppmärksammat aktionen.

I en artikel med rubriken “Kamrater i Köpenhamn” skriver sidan om hur roligt det är att se Nordiska motståndsrörelsen på huvudstadens gator, samtidigt som de menar att det är “förargligt att de ännu inte är beväpnade med gevär, Stinger- och TOW-missiler”. De skriver att runt 80 man deltog i blixtaktionen och att man i framtiden bara kan vänta på att 800 eller 8 000 deltar i liknande aktiviteter. Artikeln avslutas med förhoppningen “död åt regimen”.

Syrienblog.net grundades i september 2012 som en reaktion på massmedias lögner om kriget i Syrien, där islamistiska terrorister utmålades som “moderata rebeller”. Sidan har en raljant ton och säger sig vara både rasistisk och sexistisk samt finansierad av både Bashar al-Assad och Vladimir Putin.

Källa:
KAMMERATER I KØBENHAVN

Titel:Efter erövringen av Köpenhamn – Motståndsrörelsen hyllas av danska muslimer Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-04-09 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: