1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen besökte jaktmässan Swedish Game Fair – väldigt bra respons

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Delar av Näste 1 och Näste 8 genomförde den 25 maj en offentlig flygbladsutdelning vid jaktmässan Swedish Game Fair, vilket uppskattades av mässans besökare!

Mässan var runt Tullgarns Slott, i närheten av Trosa, och var mycket välbesökt. Motståndsrörelsen anlände runt lunchtid och ställde upp med fanor en bit framför ingången. Arrangören anlände snabbt och betedde sig som en riktig gnällspik. Han ringde polisen som bestämde sig för att skicka dit en man.

Aktionen förlöpte extremt bra då det var en ständig ström av folk som gick in och ut ur mässan. Flygbladen gick åt mycket snabbt och sammanlagt delades det ut över två och ett halvt tusen av dem. Många var positiva till vårt budskap och bara ett fåtal svenskhatare syntes till under dagen.

Den ensamma polismannen pratade mycket i telefon och efter ett tag anlände två av hans kollegor. Det visade sig då att poliserna var skådespelare i programmet “Södertäljepolisen” och de hade med sig ett helt kamerateam. Flera tagningar togs när poliserna låtsades diskutera med varandra. Sedan filmade de även diskussionen med den ansvarige på plats, som dock enkelt diskuterade ner dem. Efter att ha filmat lite mer åkte de två polisskådisarna bort igen.

Publikationen Svensk Jakt kommenterade snabbt händelsen för att ta avstånd och sprida lögner om Motståndsrörelsen. Tidningen bör bojkottas då den tydligt tar ställning mot yttrandefrihet och för systemets trakasserier mot nationella med ett jaktintresse. I förlängningen så kommer alla inskränkningar av nationellt sinnade människors rätt att bära vapen även att drabba resten av jägarkåren, ett faktum som Svensk Jakt antingen vägrar att inse eller har betalt för att inte låtsas om.

I stort sett alla våldsbrott som sker med skjutvapen i Sverige sker nämligen med vapen som redan är illegala. Därför har ytterligare inskränkningar i rätten att bära vapen som enda effekt att göra det svårare för laglydiga människor att försvara sig själva om det skulle behövas.

Den som tycker att fria och ostraffade nordiska män och kvinnor ska få bära vapen, för både jakt och för självförsvar, hör hemma i Nordiska motståndsrörelsen. Den som däremot tycker att vi ska ha ett samhälle där bara kriminella bär vapen kan fortsätta att stödja Svensk Jakt och den nuvarande regeringen.

 

Titel:Motståndsrörelsen besökte jaktmässan Swedish Game Fair – väldigt bra respons Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-06-05 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: