1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Friluftsaktivitet – att komma undan systemet

Fredagen den 12 juli till söndagen den 14 spenderade aktivister i Näste 3 helgen i södra Sveriges vackra natur.

Den här gången samlades aktivisterna vid sjön Immeln i Skåne där man med packning innehållandes endast den nödvändigaste utrustningen började marschera norrut. Syftet med minimal packning var för att simulera en verklighetstrogen situation där oppositionen till det nuvarande systemet av olika anledningar snabbt måste bege sig ut i vildmarken. Efter ett par timmars vandring hade motståndsmännen nått den udde de riktat in sig på.

Väl vid udden började en flotte byggas av aktivisterna. Sedan staplades packningen på flotten och aktivisterna simmade ut till en närliggande ö. Efter ankomsten påbörjades matlagningen över öppen eld, samtidigt passade vissa av aktivisterna på att torka i solen. När all mat var klar satte sig gruppen ned tillsammans och åt maten i sann folkgemenskap, utan några störningsmoment såsom mobiler.

Måltiderna under hela helgen var medvetet sparsamma. Detta för att öva upp aktivisternas förmåga att utföra uppgifter samtidigt som magen vill ha mer mat.

Framåt kvällen hade folk tränats i att bygga upp två typer av nödbivack, ena typen var byggd med presenning den andra typen var byggd med granris och kringliggande grenar som fanns runtom lägret.

På lördagsmorgonen blev det tidig väckning för att öva snabb förflyttning. Gruppen återanvände flotten och simmade till en annan ö, efter att ha grundligt utforskat den nya ön samlade sig gruppen för att bygga upp ett större läger med material från naturen.

Vid skymningen hade molnen dragit ihop sig och åskguden Tor slagit sin hammare. Efter en hård dags arbete kunde flera motståndsmän somna in till ljudet av regn och åska medan andra satt och berättade anekdoter med blixtnedslag i bakgrunden.

På söndagen packade man ihop sin utrustning och började sedan med hjälp av flotten simma tillbaka till fastlandet. Det återstod över en mils marsch i skogsterräng för att komma hem. På vägen hemåt passade gruppen på att plocka vilda blåbär och hallon som efter en krävande helg som denna verkligen förgyllde tillvaron.

Med sina sinnen rensade från den moderna världens dekadens och överflöd återupptar Näste 3 kampen mot systemet. Motståndet växer och det är dags för även dig som endast sitter hemma att resa dig upp och påbörja ditt nya liv, ett nytt och friskt liv i tyrrunans tecken!

Ansök omedelbart om medlemskap HÄR!

Titel:Friluftsaktivitet – att komma undan systemet Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-07-16 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: