1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 5 i kamp mot folkutbytet i Filipstad

Under lördagen intog medlemmar och aktivister från Näste 5 Filipstad, där kommunen enligt egen utsago "byter befolkning".

Krisläget i Filipstad har under den senaste tiden varit ett hett diskussionsämne. Förra månaden sände Uppdrag granskning ett reportage från kommunen, där kostnaderna för massinvandringen har skenat under de senaste tio åren. Jim Frölander, integrationsansvarig i Filipstad, sade även rakt ut att man håller på att byta ut befolkningen i området:

— Vi håller på och byter befolkning. Det kan man tycka vad man vill om, det beror på hur man är lagd. Men det är bara konstaterande av fakta att det faktiskt är det vi håller på att göra och då måste vi förhålla oss till det.

Med anledning av detta begav sig medlemmar och aktivister från Näste 5 under lördagen till Filipstad, där man delade ut flygblad och samtalade med lokalbefolkningen. Datumet var väl valt då en marknad anordnades, vilket lockade många Filipstadsbor.

Fanbärare ställde upp vid marknadsområdet och man vecklade också ut en banderoll med det väl valda budskapet ”Stoppa folkutbytet”.

Enligt medlemmar på plats hölls många givande diskussioner och flygblad gick åt i stora mängder. Man fick även in kontantdonationer under dagen.

 

Titel:Näste 5 i kamp mot folkutbytet i Filipstad Författad av:Naste 5 Publicerad:2019-09-07 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: