1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen intog Södertälje

Lördagen den 19 oktober spred aktivister från Nordiska motståndsrörelsen propaganda i centrala Södertälje. Nedan följer en rapport från aktiviteten.

Södertälje är förmodligen en av de städer i Sverige där folkutbytet gått som längst. Må så vara att det ännu bor vita människor i staden, men de är knappast någonting som gör stort avtryck i gatubilden. Istället är det snarare kriminella nätverk och så kallat ”utsatta områden” som idag kännetecknar den gamla industristaden. Lördagen den 19 oktober var det till just Södertälje som aktivister ur Nordiska motståndsrörelsen begav sig för att bedriva offentlig aktivism.

När motståndsmännen anlände till platsen visade det sig att man fick dubbelt sällskap: dels av partiet Liberalerna, som propagerade för EU, globalism och dylika vulgariteter, dels av någon frikyrklig gruppering som genom sång och prat hyllade sin frälsare. Korsningen mellan de två gågatorna var dock bred och stor, så det fanns inget behov av att trängas.

Fanbärare placerades ut och flygbladsutdelningen påbörjades. Något av en ”idéernas strid” tydliggjordes då motståndsmännen inte bara hade mer eller mindre lördagsupptagna Södertäljebor att diskutera med, utan även Jesus- respektive George Soros-anhängarna. Dessa båda andra grupper kunde – trots ett idogt klargörande – inte förstå varför det vore viktigt att säkra de nordiska folkens frihet och överlevnad.

Bland de förbipasserande fanns flertalet svenskar som vittnade om de närmast outhärdliga förhållanden som råder i områden där svenskar – eller vita generellt – är i minoritet. De blir ständigt utsatta för övergrepp och brott av främlingar.

En svenska från ett invandrartätt område, en ung kvinna med en bebis, hade aldrig hört talas om Motståndsrörelsen. Hon blev dock väldigt intresserad då hon nu fick höra om organisationens politik efter att ha fått det klargjort för sig att det politiska parti hon hittills stött, Sverigedemokraterna, inte verkar för repatriering av rasfrämlingar.

Flera av motståndsmännen som deltog i aktionen vittnar även om diskussioner med svenskar som regelbundet följer organisationens medier. Några av dessa redogjorde även för att de är stödmedlemmar.

Positivt bemötande kom däremot inte enbart från svenskar, aktivisterna kan berätta om många positivt inställda syrianer, vilket är den enskilt största invandrargruppen i Södertälje. Vad det verkar så delar många syrianer Motståndsrörelsens analys av situationen i Mellanöstern och ”den enda demokratin” i regionen. Syrianer ville även gärna diskutera massinvandring, repatriering och rasblandning.

Nämnvärt från dagens aktivitet var en syrian som citerade Nordiska motståndsrörelsens politiska program ”Vår väg” rörande repatriering. Han berättade att han använder citatet så snart repatriering dyker upp som samtalsämne bland hans folkfränder.

När lördagsruschen i Södertälje centrum som väntat började avta avslutades aktiviteten, som inte är att anses som annat än lyckad. Den tidigare nämnda ”idéernas strid” vanns solklart av Motståndsrörelsen, vars aktivister med glöd propagerade för nationalsocialismen medan de skrumpna liberalerna och de frikyrkliga fick stå och trycka i ett hörn. Många bra diskussioner och god respons blev motståndsmännens skörd!

Vill du också vara med om att inta städer? Släpp då dina dåliga ursäkter, stå upp för ditt folk och anslut dig till Motståndsrörelsen!

Titel:Motståndsrörelsen intog Södertälje Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-10-22 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: