1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kamplov i Näste 1

Under höstlovet i Stockholm har ungdomarna i Näste 1 trappat upp aktivitetsnivån. Här kommer en rapport om det intensiva kamplovet.

När höstlovet börjar närma sig ser en stor del av Nordens degenererade ungdomar på det som ett tillfälle att kunna supa, punda och sova till 11:30 varje dag. Så var inte fallet för Nordiska motståndsrörelsens unga nationalsocialister. De yngre förmågorna i Näste 1 såg istället på det som en möjlighet att föra kampen om gatorna framåt, en möjlighet att kunna bedriva aktivism dygnet runt och nå ut till så många som möjligt medan Svensson fortsätter leva sitt vardagliga konsumentliv. På så sätt blev höstlovet som egentligen är tänkt för studenter att vila och sitta hemma på soffan en mer intensiv period än en valfri skolvecka skulle ha kunna varit med genomförda aktiviteter alla sju dagar i veckan.

Kamplovet började med en offentlig banderollaktion. Eftersom ungdomarna nu var lediga från skolan kunde de nå ut till fler människor än vanligt genom att genomföra aktionen mitt under rusningstiden. På väldigt kort tid nådde man därmed ut med sitt budskap till flera tusen trafikanter.

Därefter utgjorde basaktivism majoriteten av veckans aktivism med en malltillverkning, två sprayaktioner, två affischeringar och två flygbladsutdelningar genomförda av nästets ungdomar. Enligt vissa källor var även autonoma förmågor i farten under veckan och under Halloween kom det in rapporter om nazistiska pumpor i Stockholmsområdet.

Som resultat av detta kamplov har ett gäng idealistiska ungdomar under bara en veckas tid nått ut till ett femsiffrigt antal stockholmsbor. Genom gatuaktivismen har man inte bara upplyst folk om politiska frågor men även visat för de att Nordiska motståndsrörelsen är aktiv inom deras närområden och finns som ett sundare alternativ till det ruttna moderna samhället.

Vi uppmanar nordiska ungdomar som inte är nöjda med samhällsutvecklingen att ansluta sig till Motståndsrörelsen. Skaffa sunda kamrater och bli en del av kampen för en bättre morgondag.

/Ungdomarna i Näste 1

Titel:Kamplov i Näste 1 Författad av:Näste 1 Publicerad:2019-11-08 Uppdaterad:2020-03-28

Läs också: