1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Demonstrera med Nordiska motståndsrörelsen i Uppsala den 1 maj

Motståndsrörelsens traditionsenliga hyllningsdemonstration till den nordiska arbetaren kommer i år gå av stapeln i Uppsala. Du sluter väl upp?

Sedan 2016 har Nordiska motståndsrörelsen årligen demonstrerat på arbetarens dag, den 1 maj, för att uppvisa ett alternativ för folket i tider när de gamla ”arbetar”-partierna har förvandlats till invandringspartier som totalt skiter i svenskarna. Givetvis kommer det också anordnas en demonstration i år och det har därför lämnats in en formell tillståndsansökan.

Under 2018 satsades det stort och skrevs historia då det för första gången i modern tid anordnades två stycken nationella demonstrationer samtidigt på olika orter – i både Ludvika och Boden. Förra året upprepades det med demonstrationer i Ludvika och Kungälv samtidigt.

I år satsas det istället på en större demonstration i Uppsala – en betydligt större stad som dessutom är bättre lokaliserad för att så många som möjligt ska kunna ta sig dit. I år är dessutom 1 maj en fredag och starten på en långhelg för de allra flesta arbetare, vilket gör förhoppningarna på ett stort deltagarantal ännu högre.

Nordfront har varit i kontakt med Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg för att ställa tre frågor kring nyheten.

Varför hålls det i år bara en demonstration på 1 maj?
Även om det varit väldigt lyckat och banbrytande med dubbla demonstrationer under 2018 och 2019, så har vi ändå upplevt att det finns de som av olika anledningar inte sluter upp, men som hade slutit upp om vi istället hade samlat våra styrkor på ett ställe. Det har också upplevts som lite besvärligt för vissa att ta sig till de mindre orterna där vi anordnat demonstrationer.

Uppsala är en storstad som ligger bra till, nära både Stockholm och andra storstäder, vilket borde öka möjligheten för de flesta att kunna delta. Vidare är Uppsala en väldigt vacker stad och där det finns en lång tradition av nationell organisering, något som såklart ytterligare förbättrar chanserna till att det ska bli en helt fantastisk dag!

Vilka får komma?
Alla folkfränder som tycker det vore trevligt om Norden också i framtiden befolkas av vita människor är varmt välkomna. Det krävs alltså inget medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen eller liknande och finns heller ingen åldersgräns eller annat.

Varför ska man delta då?
För att dra sitt strå till stacken och vara med och skapa förändring. Även om man av olika anledningar inte deltar i kampen under resten av året, så borde det minsta man kan göra vara att sluta upp med oss under 1 maj. Varje deltagande individ hjälper till att stärka det budskap som vi förmedlar; till folket att det finns hopp om förändring och till de korrupta makthavarna; att vi är trötta på deras vanstyre. Som en bonus kan jag dessutom garantera att det kommer bli riktigt roligt och ges goda möjligheter till umgänge med rakryggade nordbor i alla åldrar.

Börja planlägg ditt deltagande redan nu och se till att besöka Nordfront för mer information allt eftersom det närmar sig. Väl mött!

Titel:Demonstrera med Nordiska motståndsrörelsen i Uppsala den 1 maj Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-02-03 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: