1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Näste 6

Den 11 april samlades delar ur Näste 6 för att hålla ett månadsmöte med utbildning och träning.

Just den här gången inföll månadsmötet under påskafton men det hindrade givetvis inte Norrlands frihetskämpar från att samlas. Medlemmarna träffades i en, för dagens aktiviteter, lämplig lokal och under detta månadsmöte diskuterades många kommande projekt och nya planer tog form.

Efter det uttömmande månadsmötet tränade deltagarna på hur man tar hand om oskadliggjorda kamrater och förflyttar dessa till säkerhet. Olika tekniker för detta övades och trots att det kan vara både tungt och svårt lyckades alla deltagare flytta på sina ”medvetslösa” kamrater.

Nästa punkt på dagordningen var spökboll vilket visade sig ha gett goda resultat från föregående månadsmöte. Efter ett intensivt och lärorikt pass var det dags för träning med kniv efter den ryska modellen och några ronder boxning. Dagen avslutades med att gruppchef David Nilsson provade att bli sprayad med försvarsspray.

Nöjda med dagen kunde deltagarna återgå till påskfirandet, hur David Nilsson upplevde avslutningen på sin dag kan ni höra mer om i kommande avsnitt av Mer än ord.

Titel:Månadsmöte i Näste 6 Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-04-19 Uppdaterad:2020-04-19

Läs också: