1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion och Kampsportsträning i Göteborg

Lördagen den 25 april genomförde delar av Näste 2 kampavdelning en banderollaktion och en kampsportsträning i Göteborg.

Den 25 april beslöt sig delar av Näste 2 kampavdelning för att ha en gemensam dag av aktivism. En vacker sommarlördag med skinande väder kan inte tillåtas att gå till spillo, därför bestämde sig aktivisterna för att fånga dagen på bästa sätt, nämligen genom aktivism och gruppstärkande kampsport. 

Aktivisterna samlades vid en vältrafikerad motorväg i Göteborgstrakten, där man placerade sig på en bro som korsade motorvägen. Väl på plats så vecklade man ut banderollen med det nationalsocialistiska budskapet ”Tuta Mot Mångkulturen!”. 

Från början till slutet av aktionen så åkte det förbi trafikanter som glatt uppskattade det nationalsocialistiska budskapet, genom att tuta mot mångkulturen. Vissa av trafikanterna blev så glädjefyllda av att få se stolta och rakryggade motståndsmän förmedla det nationalsocialistiska budskapet så att man sträckte stolt på högerarmen för att hälsa motståndsmännen seger! 

Strax innan planerad avslutning, så dyker det upp två rödingar som hade noterat Motståndsrörelsens aktivitet i Göteborg. Rödingarna var riktigt snabba på att dra fram telefonerna och börja fota den pågående aktiviteten. Aktivister valde dock att konfrontera de röda revolutionärerna och då avlägsna dem sig kvickt.

När banderollaktiviteten väl var avslutat var det dags för gemensam kampsportsträning. Samtliga kamrater samlades vid en närliggande fotbollsplan, för att träna på knivförsvar. 

Knivförsvarsträningen var otroligt lärorik och verklighetsförankrade, där aktivisternas självförsvarsförmåga testades. Kamraterna fick lära sig hur man kan desarmera en knivbärande individ, samt hur man på bästa sätt kan skydda sig mot en knivattack.

I dagens mångkulturella samhälle kan man aldrig vara helt säker på vad som väntar runt hörnet. Att kunna försvara sig mot en knivattack och att kunna använda kroppen som ett vapen är en välbehövlig kunskap i dagens mångkultur.  

Den soliga vårdagen avslutades efter kampsportsträningen med en starkare och mer sammansvetsad kamratskap. 

Titel:Banderollaktion och Kampsportsträning i Göteborg Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-05-03 Uppdaterad:2020-05-04

Läs också: