1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och bondens dag – Näste 2

Nordiska motståndsrörelsen har en tradition att på bondens dag hjälpa bönder, detta året var inget undantag för denna tradition.

På bondens dag den 10 maj samlades näste 2 hemma hos nästeschef Jimmy Andersson för ett månadsmöte, grillad gris och lite hederligt rivningsarbete.

Man startade med månadsmötet där den gångna månaden togs upp, planeringen för den nya månaden samt hur arbetet för dagen såg ut.

Rivningsarbetet påbörjades sedan på den lada där något nytt i framtiden skall byggas upp. Efter att ladan blivit lagom isärplockad så startades arbetet med att flytta på allt material, detta gjordes för hand men även med hjälp av maskiner.

Efter att kamraterna jobbat på i några timmar var det dags för rast, under rasten bjöds det på fika av olika slag, och maten som senare skulle förtäras börjades även tillagas.

Med ny energi och god kamratskap gick timmarna fort och arbetet för dagen började lida mot sitt slut.

Efter gediget arbete var dem flesta rejält hungriga och belöningen för dagen var helgrillad gris med passande tillbehör, något som samtliga uppskattade. Efter kamraterna ätit och umgåtts i sann folkgemenskap så avslutades dagen.

Titel:Månadsmöte och bondens dag – Näste 2 Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-05-13 Uppdaterad:2020-05-13

Läs också: