1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte i Näste 6 med träning och föredrag

Lördagen den 9 maj anordnade Nordiska motståndsrörelsens sjätte näste ett månadsmöte i Västerbotten.

Lördagen den 9 maj anordnade Nordiska motståndsrörelsens sjätte näste ett månadsmöte i Västerbotten.

Medan ett gäng aktivister och medlemmar förberedde bland annat en måltid och ett föredrag åkte de andra till ett öppet fält för att träna olika typer av kampsport.

Efter en kortare uppvärmning inleddes träningen på riktigt. Bland annat övades det på boxning och hur man ska försvara sig mot angripare beväpnade med kniv.

Träningen var stundtals hård. Blodvite uppstod vid ett tillfälle och en viss radioprofil blev rentav knockad av en något äldre herre som är högt uppsatt inom Motståndsrörelsens svenska riksstruktur.

Efter den fysiska aktiviteten bar det av till samlingslokalen där det förutom en väldigt lyckad måltid som vanligt bjöds på många trevliga, roliga och intressanta samtal.

Därefter höll Simon Holmqvist ett mycket intressant föredrag om olika familjestrukturer, till viss del baserat på hans eminenta artikel i ämnet.

Föredraget handlade om hur de naturliga storfamiljerna ersatts av kärnfamiljen som en följd av industrialiseringen. Holmqvist gick även igenom hur kärnfamiljen alltmer försvagats genom en mängd (((kulturella påtryckningar))).

Anförandet fick en väldigt organisk känsla efter att Holmqvist uppmanat åhörarna att komma med synpunkter och åsikter för att få en levande diskussion.

I slutet av föredraget gavs råd om hur man kan göra för att i bästa möjliga mån efterleva det naturliga storfamiljsidealet. Ett av dessa tips var att ansluta sig till Nordiska motståndsrörelsen.

Titel:Månadsmöte i Näste 6 med träning och föredrag Författad av:Redaktionen Publicerad:2020-05-16 Uppdaterad:2020-05-17

Läs också: