1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Torgmöte i Norrköping med temat ”Skydda barnen!”

Den 8 augusti sammanstrålade tre nästen i Norrköping för att genomföra ett torgmöte, på förekommen anledning.

Lördagen den 8 augusti samlades aktivister och medlemmar från Näste 1, Näste 7 och Näste 8 i Norrköpings centrum för att hålla ett riktat torgmöte med temat ”Skydda barnen!”.

Motståndsmännen på väg mot torget

Anledningen var de flertal fall av upprörande övergrepp på barn som skett i Norrköping de senaste månaderna – däribland den treåriga Esmeralda som mördades av sina drogberoende föräldrar och den nioåriga flicka som våldtogs grovt och nästan ströps till döds av en rasfrämling.

Ett speciellt flygblad med titeln ”Skydda barnen!” hade framställts för dagen och en stor banderoll med texten ”Dödsstraff för dömda pedofiler” hade tillverkats.

En banderoll med ett tydligt budskap

Efter att banderollen rullats ut och fanbärarna ställt upp sig inleddes torgmötet med att Magnus Wardmo, nästeschef i Näste 7, höll ett kraftfullt tal på dagens tema. Wardmo framhöll att övergreppen på de unga flickorna har ett direkt samband med den förödande mångkulturen och pekade ut politikerna, tjänstemännen och domstolarna som direkt ansvariga för att så många barn far illa i dagens liberaldemokratiska samhälle.

Magnus Wardmo höll ett kraftfullt tal.

I sin avslutning klargjorde Wardmo att Nordiska motståndsrörelsen kräver:

  • En revolution som krossar och byter ut den folkfientliga svenska regimen.
  • Ett nationalsocialistiskt samhällssystem som bygger på folkgemenskap och en biologisk världsåskådning.
  • Ett etniskt homogent Norden fritt från sionism och mångkultur.
  • Införande av dödsstraff för grova sexualbrott som exempelvis pedofili.

Efter talet spred aktivisterna ut sig för att dela ut flygblad och samtala med norrköpingsborna. Många stannade till och ställde frågor om det speciella budskapet. En kvinna undrade högljutt varför Motståndsrörelsen tilläts stå på gatan och varför inte polisen ingrep. På frågan från en aktivist om hon hellre skulle vilja leva i ett samhälle utan allmän yttrandefrihet mjuknade hon och ett långt samtal blev följden.

Många diskussioner uppstod.
Flygblad gick åt i stor skala.

När ett par timmar förflutit i den 30-gradiga värmen var alla flygblad slut och gruppen ställde upp sig för att tåga mot samlingsplatsen. På ett långt led och med fanorna i täten marscherade deltagarna ut ur centrum under slagord som ”Nordisk revolution – utan pardon!” ekande mellan husväggarna.

Aktivisterna marscherar och skanderar.

Hela aktionen förlöpte mycket lyckosamt och många av kamraterna från de olika nästena njöt av möjligheten till lite stärkande social samvaro efteråt.

Titel:Torgmöte i Norrköping med temat ”Skydda barnen!” Författad av:Naste 8 Publicerad:2020-08-13 Uppdaterad:2020-08-14

Läs också: