1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig flygbladsutdelning i Ulricehamn

Under lördagen den 29 augusti befann sig aktivister ur Näste 2 på Ulricehamns gator,

Den 29 Augusti samlades aktivister från näste 2 för att hålla i en offentlig flygbladsutdelning inne vid Ulricehamns centrum. Inne vid centrum hade aktivisterna fått reda på att det skulle hållas någon form av demonstration av den globalistiska HBTQP-rörelsen, vilket självklart var en anledning till varför Motståndsrörelsen var där just då. Det civilisationsgift som benämns som ‘’HBTQP-rörelsen’’ kommer aldrig stå oemotsagda så länge Motståndsrörelsen finns!

Vid ankomst ställde man upp med fanor mitt på ett av torgets gågator, där samtliga aktivister påbörjade flygbladsutdelningen.

Motståndsrörelsens närvaro uppskattades gladeligen av många förbipasserande som nyfiket frågade aktivisterna vad deras närvaro handlade om. Ett flertal fruktsamma diskussioner hölls med intresserade Ulricehamnsbor, där även några som var naivt inställda från en början gick där ifrån med ett leende på läpparna efter att ha pratat med motståndsmännen

I väntan på det den så kallade ‘’Pride-demonstrationen’’ pågick flygbladsutdelningen, där flygbladen bara blev färre och färre. Det visade sig senare att den planerade HBTQP-demonstrationen hade ändrat sina planer och ställt in demonstrationen på grund av aktivisternas närvaro. När motståndsmännen hade fått reda på faktumet att planerna för ‘’Pride-demonstrationen’’ abrupt hade ändrats, beslöt man sig senare för att avsluta flygbladsutdelningen.

Dagen sågs som en ideologisk och moralisk vinst, där samtliga motståndsmän spred det nationalsocialistiska botemedlet mot det civilisationsgift som kallar sig för ‘’Pride/HBTQP-rörelsen’’.

Vill även du vara med och göra världen frisk igen?Anslut dig då till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Ulricehamn Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-09-04 Uppdaterad:2024-05-13

Läs också: